Foto: Zuma Press/Scanpix/LETA

Piekritīsiet, ka Vanesa Hadžensa patiešām ir "Netflix" Ziemassvētku filmu karaliene? Aktrise ir filmējusies visās trīs "Netflix" franšīzes "The Princess Switch" daļās, atveidojot princeses, karalienes un lēdijas lomas. Tomēr tas, ka 32 gadus vecajai aktrisei ir pieredze, spēlējot trīs dažādus līdzīgus karaliskos tēlus, nenozīmē, ka viņa arī reālajā dzīvē būtu gatava nēsāt kroni.

Lūk, aktrise žurnālam "Gamour U.K." decembrī sacījusi, ka reālajā dzīvē viņa nekad nevēlētos kļūt par karaliskās ģimenes locekli, ziņo "People".

"Es neturu līdzi karaliskajai ģimenei. Es nekad negribētu būt karaliskā ģimenē. Ideja par to, ka tas šiki, ir jauki. Bet, piemēram, realitātē.. Es vienkārši esmu pārāk dumja," viņa teica. "Un es izbaudu savu dzīvi pilnvērtīgi."

Atzīstot, ka viņa no pirmavotiem zina, kāda ir karaliskās ģimenes dzīve sabiedrības acīs, viņa turpināja: "Man šķiet, ka es jau tā esmu uzmanības centrā, jo esmu tā, kas stāv kameras priekšā, bet karaliskajai ģimenei tas ir pavisam citā līmenī," sacīja Hadžensa, piebilstot: "Tas nav domāts man!"

Bet ir viena sirds sildoša priekšrocība, ko Vanesa novērtē, atrodoties varas pozīcijā: "Tas atdeves aspekts ir patiešām skaists, ka tu vari veikt tik nozīmīgas izmaiņas. Un tas ir tas, ko es cenšos iekļaut savā ikdienas dzīvē, vienkārši strādājot ar organizācijām." Savas karjeras laikā Vanesa ir sadarbojusies ar vairākām labdarības organizācijām, tostarp "Habitat for Humanity" un "Make-A-Wish Foundation".


Vanesas lomas filmās "The Princess Switch" atspoguļo labi zināmo pasaku stāstu (ar grandiozajām shēmām un sirsnīgiem brīvdienu mirkļiem), bet ko tad aktrise domā par fantāzijas jēdzienu?

"Es uzaugu, mīlot visas "Disney" pasakas," viņa stāstīja izdevumam. "Bet es nekad īsti neticēju, ka man ir vajadzīgs vīrietis, lai visi mani sapņi piepildītos. Tā nebija mana atziņa. No šīm filmām mana atziņa bija tāda, ka dzīve var būt maģiska... un likstas, ar kurām jūs varat saskarties, noliks jūs uz pareizā ceļa. Un jūs, iespējams, pat dziedāsiet, ejot pa šo ceļu .Tas ir par maģiju, kas, manuprāt, ir ļoti reāla."

"The Princess Switch 3: Romancing The Star" tagad tiek straumēta pakalpojumā "Netflix".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!