Foto: Reuters/Scanpix/LETA

Nedēļas nogalē dziedātāja un aktrise Reičela Zeglere , kura atveidoja galveno lomu filmā "Vestsaidas stāsts", savā "Instagram" kontā paziņoja, ka viņa nav saņēmusi uzaicinājumu uz "Oskara" balvas pasniegšanas ceremoniju. Viņas ieraksts sociālajos medijos pārsteidza lielāko daļu cilvēku: kā viena no gada slavenākās filmas vadošajām aktrisēm varēja nesaņemt ielūgumu?

"Time.com" paskaidro, ka Oskaru ielūgumu procesu pārrauga komanda, kas strādā, lai aizpildītu katru no "Dolby Theatre" 3300 vietām. Tomēr šogad tiks aizpildītas tikai 2500 līdz 2600 no šīm vietām, lai veicinātu sociālo distancēšanos (skatītājiem būs jāuzrāda vakcinācijas sertifikāts un divi negatīvi testi). 800 sēdvietu deficīts nozīmē tikai vienu, ka ielūgumu skaists ir ierobežots. Arī ikgadējā loterija, uz kuru akadēmijas locekļi var pieteikties, cerot laimēt biļeti, ir atcelta.

Lūk, pirmie ielūgumi nonāk pie pašiem nominantiem, kuri saņem biļešu pāri par katru saņemto nomināciju. Bet vai tiešām – vienai no populārākajām 2021. gada dāmām nevajadzēja saņemt šo ielūgumu? Kā izrādās, Zeglere nebija iekļauta starp izvēlētajiem apmeklētajiem. Bez liekiem komentāriem!


Aktrise to paziņoja, pateicoties kādam komentētājam, proti, kāda fane komentējusi aktrises neseno postu ar tekstu: "Nevaru vien sagaidīt, kad varēšu redzēt, ko vilksi "Oskara" vakarā."

"Es neesmu aicināta. Tātad – skatīšos to treniņbiksēs un mana puiša kreklā," komentāros atbildēja Zeglere.

Pēc tam Reičela komentāru papildinājusi, sakot, ka viņa izmēģinājusi visu, bet šķiet, ka tas nenotiks. "No sava dīvāna lepošos ar šo darbu, ko tik nenogurstoši darījām pirms trim gadiem."

Pēc pēdējā komentāra ir jūtams, ka Reičela patiesi ir bēdīga par šo starpgadījumu: "Es ceru, ka notiks pēdējā brīža brīnums, un es tomēr varēšu nosvinēt mūsu filmas svētkus klātienē, bet es domāju, ka tā tas šoreiz nenotiks," viņa turpināja. "Paldies par šoka un sašutuma izrādīšanu – arī es esmu vīlusies, bet tas nekas, tik ļoti es lepojos ar mūsu filmu."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!