Foto: Vida Press

Vils Smits ir saņēmis labākā aktiera godalgu 2022. gada ASV Nacionālā kino kritiķu padomes svinībās (National Board of Review). Stāvot uz pasākuma sarkanā paklāja, viņš sacīja, ka ir priecīgs par to, ka skatītāji ir lielā sajūsmā par viņa godalgoto filmu. Viņš tāds bijis jau no paša sākuma, ziņo "People".

"Laikam lielākais pārsteigums ir tas, cik vienprātīga reakcija ir par filmu," sacīja Smits.

"Esmu piedalījies filmu veidošanā 30 gadu garumā, un nekad nav bijusi tāda vispārēja vienprātība, ka tā ir laba filma," viņš turpina. "Esmu lasījis arī negatīvas atsauksmes par citām filmām un domājis: "Vai viņi skatījās vienu un to pašu filmu?"" atklāj aktieris.

Smits, kurš ir nominēts labākā aktiera balvai gaidāmajā "Oskara" balvu pasniegšanas ceremonijā (biogrāfiskā filma šogad nominēta sešām "Oskara" balvām), ir jau ieguvis "SAG", "BAFTA" un "Critics Choice" balvu par savu sniegumu, piebilstot: "Tik daudzi cilvēki piekrīt, ka tā ir laba filma. Man tas ir liels pārsteigums."

View this post on Instagram

A post shared by Will Smith (@willsmith)

Jau stāstījām, ka filmā "King Richard" Smits atveido Ričardu Viljamsu, tenisa zvaigžņu Venusas un Serēnas Viljamsu tēvu, kurš ir apņēmies savas meitas pārvērst par čempionēm gan laukumā, gan ārpus tā.

"Es tiešām jutu, ka tas ir viņa laiks," sacīja filmas režisors Reinaldo Markuss Grīns. "Viņš nodevās Ričarda Viljamsa lomai, un kopš brīža, kad es viņu satiku, viņš sniedza 100% atdevi."

Savukārt Smits uzstāj, ka filmēšanas komandas spēks un pievēršanās Viljamsu ģimeni kopumā ir tas, kas filmu padara tik īpašu. "Es jūtu, ka uzmanība tiek pievērsta stāstam, ko gūst apkārtējie cilvēki, nevis tam, kur vai kā piemin manu vārdu," viņš sacīja.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!