Foto: AP/Scanpix/LETA

Vins Dīzels ir kopīgojis atklātu uzaicinājumu, aicinot Dveinu Džonsonu atgriezties pie sērijas "Ātrs un bez žēlastības" gaidāmās desmitās fināla daļas. "Instagram" ierakstā Vins sacīja, ka Rokam ir ļoti svarīga loma, piebilstot, ka viņa varoni Hobsu nevarētu atveidot neviens cits...

Dīzels un Džonsons pirmo reizi kopā ekrānā parādījās 2011. gada filmā "Fast Five". Taču 2016. gadā starp abiem izcēlās asas domstarpības, līdz abi pārtrauca komunikāciju pilnībā. Filmas "Fast & Furious" uzņemšanas laikā Džonsons publicēja "Instagram" ierakstu, kurā apšaubīja Dīzela profesionalitāti. Kā izskatās, tad Dīzels ir gatavs to beidzot "palaist nebūtībā," ziņo "Hollywood Reporter."

"Manu mazo brāli Dvein... ir pienācis laiks," Dīzels raksta savā "Instagram". "Pasaule gaida "Fast 10" finālu. Kā jau tu zini, mani bērni manās mājās tevi sauc par onkuli Dveinu. Nepaiet ne viena brīvdiena, kad viņi nesūtītu tev laba vēlējumus... bet ir pienācis laiks!"

“Pirms vairākiem gadiem es jau tev teicu, ka es izpildīšu savu solījumu Polam Vokeram. Es zvērēju, ka mēs sasniegsim un parādīsim labāko "Fast" finālā, kas ir 10! Es to saku aiz mīlestības... bet tev ir jāparādās, neatstāj franšīzi dīkstāvē, tev ir ļoti svarīga loma, ko spēlēt. Hobsu nevar attēlot neviens cits."

View this post on Instagram

A post shared by Vin Diesel (@vindiesel)

Tomēr Džonsons uzreiz nesniedza atbildi uz komentāru.

Visnesenākā vārdu apmaiņa viņu konfliktā bija jūnijā, kad Dīzels intervijā ar "Men’s Health" sacīja, ka viņa konflikti ar Džonsonu ir radušies viņa "stingrās mīlestības" dēļ.

Džonsons filmai "Ātrs un bez žēlastības" pievienojās 2011. gada filmā "Fast Five", spēlējot diplomātiskā drošības dienesta aģentu Lūkasu Hobsu. Sākumā Hobss bija Vina Dīzela jeb Dominika un viņa varoņu ģimenes ienaidnieks, bet vēlāk Hobss apvienojās ar komandu. Pēc piedalīšanās vēl trijās galvenajās filmās "Ātrs un bez žēlastības" daļās, šajā vasaras daļā Džonsons atteicās piedalīties "F9: The Fast Saga" , un tā vietā viņš apvienojās ar Džeisonu Stethemu 2019. gada filmā "Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw," vēsta "Deadline".

"F9: Ātrā sāga" bija viens no nedaudzajiem spilgtajiem punktiem vasarā atjaunotajam kino tirgum. Filmas ieņēmusi visā pasaules sasniedza 721 miljonu ASV dolāru (622 miljoni eiro).

Noslēdzošā filma kinoteātros nonāks 2023. gada 7. aprīlī. Dīzels atgriezīsies kā galvenās lomas atveidotājs, paredzams, ka atgriezīsies arī citi regulārie filmas aktieri.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!