Foto: Vida Press

Gadu gaitā franšīze "Ātrs un bez žēlastības" ir turpinājusi papildināt savu zvaigžņoto dalībnieku skaitu, papildinot to ar tādiem Holivudas "spīdekļiem" kā Šarlīze Terona, Helēna Mirena un Džeisons Momoa. Un tā kā pēc filmas "Fast X" maija pirmizrādes ir palikusi tikai viena filma, zvaigzne Vins Dīzels precīzi zina, ko viņš vēlas pievienot ģimenei: Robertu Dauniju jaunāko, informē "Variety".

Kad franšīzes galvenajam varonim tika vaicāts par sapņu atlasi filmas "Fast X" reklāmas rullīša pirmizrādes ballītē, Dīzels bez vilcināšanās nosauca Roberta Daunija jaunāko vārdu. Bet ko viņš spēlētu?

"Pārāk daudz nestāstot par to, kas notiks nākotnē, ir personāžs, kurš ir pretstats Domam, kurš reklamē mākslīgo intelektu (kas attiecas uz cilvēka intelekta simulāciju mašīnām, proti, kuras ir ieprogrammētas domāt kā cilvēkiem un atdarināt to darbību). Tātad – viņa plānā ir nākotne ar bezvadītāju automašīnām," sacīja Dīzels. "Ir kāds, kurš uzskata, ka tā ir nākotne, un tas ir tiešā pretrunā ar Toretto mentalitāti."

Vaicāts, vai viņš ir uzrunājis Dauniju jaunāko par šo lomu, Dīzels vienkārši norūca un rotaļīgā, bet draudīgā tonī sacīja: "Kā uzdrošinājāties man uzdot šo jautājumu visu šo cilvēku priekšā? Man ir lepnums un man ir cieņa."

Dīzela līdzzvaigznei Mišelei Rodrigesai uz sarkanā paklāja bija arī pārdomas par to, ko viņa vēlētos redzēt noslēguma filmā "Fast and Furious".

"Kas ir puisis no šīm pārsteidzošajām Džeisona Borna filmām? Mets Deimons!" Rodrigesa teica. "Es gribu Metu Deimonu. Met Deimon, vai tu piedalītos filmā "Ātrs un bez žēlastības"? Nu, mums ir četri "Oskara balvas" ieguvēji. Un tu esi "Oskara" balvas ieguvējs!"

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!