Foto: Vida Press

Kopš brīža, kad "Netflix" seriāls "Bridžertona" kļuva par absolūtu fenomenu, Redžijs Žans Peidžs izdzīvo savu zvaigžņu stundu. Kā aktieris atzinis nesenā intervijā "Variety", viņš ir lietas kursā gan par sacelto ažiotāžu, gan arī diskusijām par drīzu stafetes kociņa pārņemšanu Džeimsa Bonda franšīzes kontekstā, raksta CNN. Ko par to saka viņš pats?

"Šobrīd es daudz laika pavadu, runājot par to, ko citi cilvēki par mani saka –, pretēji tam, ar ko patiesībā nodarbojos," tā aktieris.

Nenoliedzami, 2021. gada pirmā puse Žanam Peidžam aizritējusi ar plusa zīmi. Sākot ar lomu un izcilu aktierspēli vienā no visu laiku pikantākajiem "Netflix" seriāliem, iespēju piedalītos "Saturday Night Live" veidošanā un beidzot ar jau ieilgušajām baumām par nākamo lielo soli viņa karjerā, kļūstot par Džeimsu Bondu – šīs un vēl daudzas citas seriāla radītās "sekas" aktieris šobrīd izjūt uz savas ādas.

Seriāls "Bridžertona" vēsta par Londonas aristokrātijas privātās dzīves peripetijām un intrigām 19. gadsimtā, un jau drīz pēc parādīšanās "Netflix" straumēšanas vietnē seriāls kļuva neticami populārs. Vairāk par sižetu un seriāla veidošanas procesu uzzini šeit.

Jau vēstījām, ka "Bridžertona" nākotnē piedzīvos vēl vairākas sezonas, taču jau otrajā valdzinošo Heistingas hercogu Saimonu Basetu, kuru atveidoja Žans Peidžs, vairs neredzēsim. 31 gadu vecais aktieris atklājis, ka ne uz brīdi nebaidījies soli atkāpties no seriāla. Viņš skaidrojis, ka Saimons bijis viens no sezonas spilgtākajiem un "spurainākajiem" tēliem, kurš tā laikā apzinājies dzīves jēgu un caur Dafni atradis savu īsto "es". "Man šķiet, ka viena no drosmīgākajām lietām romantiskajā žanrā ir ļaut cilvēkiem piedzīvot laimīgas beigas," sacījis Žans Peidžs.

Foto: Vida Press

Par Saimona Baseta lomu aktieris saņēmis "NAACP Awards" apbalvojumu. Tāpat viņš ļoti nopietni attiecas pret savu reprezentāciju kā tumšas ādas krāsas aktierim – jo īpaši tādā seriālā kā "Bridžertona".

Taču Žana Peidža vārds jau vairāk nekā pus gadu tiek saistīts ar kādu lielu un pasaulē ļoti labi atpazīstamu lomu. Runa ir par Džeimsu Bondu. Kā zināms, Daniela Kreiga laiks Bonda franšīzē ar filmu "Nav laika mirt" ("No Time to Die"), kuru drīzumā ceram beidzot ieraudzīt uz lielajiem ekrāniem, būs noslēdzies, taču skaidri zināms, ka viņa vieta nepaliks tukša. Pēc seriāla noslēguma aizvien plašāk un vairāk uzplaiksnīja baumas, ka tieši Žans Peidžs varētu būt pirmais tumšas ādas krāsas aktieris, kurš atveidots slaveno aģentu, tomēr aktieris šīs baumas līdz šim nav apstiprinājis.

Viņš smejot šo tēmu sauc par "B-vārdu". "Es nevaru par "B-vārdu" runāt, jo man par to vienkārši nav ko teikt," tā Žans Peidžs. "Es nevaru runāt par darbiem, kurus nedaru, jo tos gluži vienkārši neveicu." Aktieris gan piebildis, ka ir ļoti priecīgs par projektiem, kuros darbojas šobrīd. Starp viņa lielākajiem nākotnes projektiem noteikti minamas tādas filmas kā "Dungeons & Dragons" un "The Gray Man".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!