Foto: Vida Press

Daudzus apbēdināja šīs nedēļas nepatīkamās ziņas – 12. janvārī 78 gadu vecumā mūžībā devusies pagājušā gadsimta sešdesmito gadu popmūzikas ikona grupas "The Ronettes" līdere Ronija Spektore. Viņa bija elks aktrisei Zendaijai, kura savā nākamajā projektā iecerējusi atveidot tieši Spektori biogrāfiskajā filmā par dziedātājas dzīvi. Filma koncentrēsies uz Ronijas jaunību un karjeras kāpumiem un kritumiem. Aizkustinošā "Instagram" ierakstā Zendaija piemin rokzvaigzni, atceroties laiku, ko pavadījusi kopā ar dziedātāju.

Pagājušā gada filmas "Zirnekļcilvēks: Mājupceļa nav" zvaigzne pieteicās un pēc tam arī oficiāli apstiprināja, ka uzņēmusies atveidot Spektores lomu gaidāmajā biogrāfiskajā filmā par dziedātājas dzīvi. Kā vēstīja "Deadline", filmā atklāsies arī visai nepatīkamas detaļas par Ronijas attiecībām ar Filu Spektoru, kurās sieviete cieta no vardarbības un pāridarījumiem.

"Emmy" balvas ieguvēja Zendaija daudz laika veltījusi, lai iepazītu savu muzikālo iedvesmas avotu, un, kas nav mazsvarīgi, popmūzikas ikona personīgi izvēlējusies, lai viņu filmā atveidotu tieši Zendaija. Patiesībā bija pat diezgan daudz spekulāciju par to, vai Zendaija uzņemsies lomu, un, lai gan tolaik nebija galīga apstiprinājuma, aktrises ieraksts noteikti liecina, ka atlase jau sen kā noslēgusies.

Dziedātāja, kas pazīstama ar tādiem sešdesmito gadu hitiem kā "Be My Baby" un "Walking in the Rain", mira pēc īsas cīņas ar vēzi.

"Šīs ziņas vienkārši salauza manu sirdi. Runāt par viņu tā, it kā viņa nebūtu ar mums, šķiet dīvaini, jo viņa ir (bija) tik neticami pilna dzīvības," raksta Zendaija. "Es ne reizi neesmu viņu redzējusi bez viņas ikoniski sarkanajām lūpām un sabužinātajiem matiem īsta rokzvaigzne. Ronij, iespēja tevi iepazīt ir bijis viens no lielākajiem pagodinājumiem manā dzīvē."

Filmas "Kāpa" aktrise piebilda: "Paldies, ka tu dalījies savā dzīves stāstā ar mani, es varēju klausīties tavus stāstus stundām ilgi. Paldies par neizmērojamo talantu, nelokāmo mīlestību, spēku, izturību un labsirdību. Nav absolūti nekā tāda, kas varētu aptumšot tevis izstaroto gaismu. Es tevi tik ļoti apbrīnoju un esmu tik pateicīga par mūsu saikni. Tu esi maģisks diženuma spēks, un mūzikas pasaule nekad vairs nebūs tāda pati."

View this post on Instagram

A post shared by Zendaya (@zendaya)


Zendaija ir viena no šobrīd populārākajām jaunajām aktrisēm nozarē, kļūstot par jaunāko aktrisi, kura 24 gadu vecumā saņēmusi "Emmy" balvu par galveno aktrisi drāmas seriālā, un ir tikai otrā melnādainā sieviete, kas saņēmusi balvu šajā kategorijā. Pašlaik nav informācijas par to, kad sāksies darbs pie biogrāfiskās filmas, taču, visticamāk, tā tagad kļūs par prioritāti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!