Foto: Publicitātes foto
Laba ziņa zombiju filmu cienītājiem! Uz kino ekrāniem iznāk turpinājums vienai no visu laiku veiksmīgākajām korejiešu zombiju filmām "Vilciens uz Pusanu 2: Pussala", kuras pirmā daļa tikusi izrādīta 160 valstīs un nopelnījusi vairāk nekā 140 miljonus dolāru. Filma skatāma visos Latvijas kinoteātros no 14. augusta.

Sižets centrā ir šausminošs vīruss, kas pirms četriem gadiem plosījies Korejas pussalā, vairumu cilvēku pārvērtis par zombijiem. No baisās zonas izdevies izbēgt tikai nedaudziem cilvēkiem. Jūras kājnieku kapteinis Juns Soks bija viens no laimīgajiem. Viņš zaudēja visu ģimeni, bet izdzīvoja un tagad kopā ar specvienību dodas uz slēgto zonu meklēt paslēpto naudu. Rūpīgi pārdomātajā operācijā nekas nedrīkst noiet greizi. Tomēr šādos apstākļos no problēmām neizbēgt. Baisajā jaunajā pasaulē mitinās zombiji un cilvēki, kuri rīko izdzīvošanas spēles. Kapteinim jāliek lietā sava pieredze un spējas, lai izdzīvotu pats, paveiktu uzdevumu un laimīgi atgrieztos.

Pirmajā filmā darbība notika vilcienā, bet šajā filmā skatītāji redzēs ostu, cietoksni, Seulas centru un daudz citu vietu. Tāpat pieminama arī 20 minūšu ilga auto pakaļdzīšanās aina. Jauno zombiju Visumu uzbūris režisors Jons Sans Ho.

Vēstīts, ka filma skatāma IMAX formātā ar neskaitāmiem specefektiem. Tā arī nonākusi 2020. gada Kannu kinofestivāla uzmanības lokā.

Filmas garums – 1 stunda un 56 minūtes.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!