"Troņu spēles" fani sarosās! Klajā laists ieskats jaunajā seriālā "House of Dragons", kas varētu likt daudzu skatītāju pulsam paātrināties. Vai arī šis seriāls spēs fanus teju vai pielipināt pie ekrāniem?

Treilerī, kas tika atrādīts WarnerMedia "HBO Max" Eiropas atklāšanas pasākuma noslēgumā, bija klausāma Meta Smita balss, kurš atveido galvenā prinča – Dēmona Tārgārjena lomu. "Dievi. Karaļi. Uguns. Asinis," viņš saka tumšos un reizē arī satraucošos kadros. "Sapņi nepadara mūs par karaļiem, bet gan pūķiem."

Seriāls "House of Dragons" skatītājus vedīs vairākus gadu simtus senā pagātnē vēl pirms cīņas par "dzelzs troni". Seriāls stāsta par Tārgārjenu namu un pilsoņu karu, kas kļuva pazīstams kā "Pūķu dejas", vēsta "Variety".

Seriāla notikumu pamatā ir rakstnieka Džordža R.R. Mārtina grāmatā "Fire & Blood". Galvenās lomas "House of The Dragon" atveidos Olīvija Kuka ("Ready Player One"), Emma D'Ārsija ("Truth Seekers"), Padijs Konsidains ("Peaky Blinders"), Mets Smits ("Doctor Who"), Īva Besta ("Nurse Jackie") un citi. Šis seriāls ir viens no sešiem "Troņu spēles" prīkveliem.

"House of the Dragon" uzņemšana aprīļa nogalē sākās Lielbritānijā. Vairākos "Twitter" kontos pārstāvji dedzīgāko fanu interesi apmierināja ar aizkadra fotogrāfijām, kurās redzams aktieru sastāvs, iepazīstoties ar scenāriju. Ņemot vērā, ka Covid-19 infekcija vēl aizvien bija liels drauds pasaulei, jaunā seriāla tapšanā ievēroti visi svarīgākie drošības pasākumi, piemēram, scenārija lasīšanas laikā katrs radošās komandas pārstāvis sēdēja pie sava galda, divu metru attālumā viens no otra.

"HBO" šim seriālam devis 10 sēriju pasūtījumu, un pasākuma laikā apstiprināja, ka seriāls pie skatītājiem nonāks 2022. gadā. Precīzs datums vēl nav noteikts.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!