Tici vai nē, bet viena maza un zinātkāra meitene var pilnībā sagriezt kājām pat tāda vīra kā Deiva Batistas dzīvi. Jaunajā komēdijā "Mans spiegs" viņam (bez lieliem pārsteigumiem) uzticēta spēcīga CIP aģenta loma, kurš tās laikā ar mazo Sofiju pie sāniem iekuļas vienās likstās pēc citām.

Sākot no 28. augusta, ģimenes komēdija ar asa sižeta elementiem būs skatāma arī uz lielajiem ekrāniem Latvijā. Kā minēts iepriekš, galvenais varonis ir Batistas personā atveidotais rūdītais aģents Džedžei, kurš neveiksmīgu notikumu dēļ tiek pazemināts amatā. Tā vietā, lai atrastos notikumu epicentrā, tagad viņam tiek uzticēts pavisam vienkāršs darbiņš – novērot mazās Sofijas ģimeni. Lai sižets kļūtu interesantāks, Sofija uzmin tieši Džeidžei uz pēdām, atrodot izvietotās slepenās kameras un aģenta slēpni. Galu galā abi nonāk pie kopsaucēja – deviņgadīgā dāma turēs mēli aiz zobiem, ja Džeidžei viņai iemācīs dažādas spiegu viltības.

Kopā ar Batistu ar savu aktiermākslu filmu bagātinās mazā Kloe Koulmena, Kristena Šāla, kas redzama arī ilgi gaidītā "Bila un Teda" trešajā daļā, kā arī Kens Džongs, ko daudzi labi atpazīst kā atraktīvā un tiešā Mr. Čiau lomas atveidotāju filmas "Paģiras" daļās. Tiesa gan, "Mans spiegs" viņam uzticēta piezemētāka loma.

"Variety" norāda, ka duets – mīļš un sprigans bērns ar spēcīgu vīru – Holivudā jau vairākkārt redzēts iepriekš. Kā piemērus var minēt Arnoldu Švarcenegers filmā "Bērnudārza policists", Vinu Dīzelu filmā "Auklis" vai Dveinu Džonsonu filmā "Zobu feja". Jaunajā kinofilmā neiztikt arī bez romantiskās līnijas, kas atšķaida ietverto spiegošanas un atjautīgo bērnu tēmu. Kā norādīts filmas galvenajā plakātā – "Viss tiek kontrolēts. Gandrīz.".

View this post on Instagram

A post shared by My Spy (@myspymovie) on Feb 28, 2020 at 8:10am PST


"Mans spiegs" režisors ir Pīters Sīgals. Tās garums – 1 stunda un 50 minūtes.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!