Foto: Reuters/Scanpix/LETA

Holivudas veiksminieks, aktieris Dveins Džonsons atklājis, ka ir "dzimis, lai spēlētu" gaidāmajā supervaroņu filmā "Melnais Ādams"! Lai iepriecinātu fanus, viņš sniedzis arī nelielu ieskatu šajā kinolentē.

49 gadus vecais aktieris, kurš filmā atveido leģendāro, ilgu laiku ieslodzīto Šazamas ienaidnieku, 16. oktobrī virtuālā "DC FanDome" pasākumā laikā pirmo reizi atrādīja ieskatu viņa debijā "DC Extended Universe", ziņo "People".

"Kā jau jūs zināt, šis varonis, šī filma, šis Visums ir bijis gigantiskākais manas kaislības projekts jau ļoti ilgu laiku," sacīja Džonsons. "Un esmu tik smagi strādājis pie šī projekta, lai būtu tam perfekti piemērots, jo zinu, ka šādi piedāvājumi nāk vienu reizi mūžā, tāpēc es esmu pārliecināts, ka esmu dzimis, lai atveidotu Melno Ādamu."

Viņš arī sacījis, ka filmai "bez jebkādām šaubām ir spraigākā notikumu gaita, kurā viņš jebkad ir piedalījies", un dažas ir "elpu aizraujošas ainas, ko zina, ka mēs iemīlēsim." Lai gan šis filma patiesībā vēl ir "svaigs" projekts, Dveins prezentēja vienu no pirmajām filmas ainām, iepazīstinot ar potenciālo grāvēju.

"Viņš ir iemesls, kāpēc varas hierarhijas spēks DC Universe tūlīt mainīsies," Džonsons rakstījis.


Īsajā klipā ir redzama alas pētnieku grupa, kurā viņi atrod vainagu, kas lidinās gaisā virs dažiem zemē izgrebtiem gravējumiem. Pēc tam, kad no zemes eksplodē zibens spēriens, kapucē parādās Melnais Ādams, pārvēršot vienu no pētniekiem putekļos, pirms pārējie atklāj uz viņu uguni.

Dveinam līdzās pievienojas arī citas zvaigznes, piemēram, Pīrss Brosnans, Noa Sentineo, Eldiss Hodžs, kā arī Kintesa Svindela.

"Man bija patiess gods būt plecu pie pleca ar vairāk nekā 1000 izcilu filmu veidotāju un stāstnieku komandu, lai atdzīvinātu antivaroni, kas pazīstams kā Melnais Ādams," vēstīja Džonsons. "Tas ir bijis viens no visu laiku visgrūtākajiem mentālajiem un fiziskajiem darbiem manā karjerā."

"Melnais Ādams" kinoteātros nonāks 2022. gada 29. jūlijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!