Kurš saka, ka supervaroņi nevar staigāt uz četrām kājām? Ja esat kādreiz domājis, kurš cīnās ar noziedzību, kad Tērauda vīrs ir aizņemts, Dveinam Džonsonam ir atbilde! Gaidāmajā animācijas filmā "DC League of Super-Pets" Džonsons ierunā Supermena labāko draugu – supersuni Kripto, kurš sadarbojas ar citiem supervaroņu mājdzīvniekiem, lai cīnītos ar noziedzību, kamēr viņu saimnieki ir aizņemti ar citām lietām, ziņo "Variety".

Jaunajā reklāmas rullītī skatītāji pirmo reizi ielūkojās Džonsona spēcīgā suņa atveidojumā. Šīs animācijas filmas režisors ir Džēreds Stērns, kurš bija arī režisors animācijas un piedzīvojuma filmai "Lego Betmens. Filma" ("The Lego Batman Movie").

Kā jau teikts, Džonsons, protams, atveido Kripto – Supermena suni, vienu no slavenākajiem supervaroņiem, kas "skraida" DC komiksu grāmatu pasaulē. Kripto bandā ir arī Betmena suns Ace, ko atveido Kevins Hārts, kā arī citi mājdzīvnieki ar superspējām, kas glābj pasauli: cūka, kas var izaugt līdz pat ļoti milzīgiem izmēriem, īpaši ātrs bruņurupucis un arīdzan vāvere, kas var izšaut zibeni no rokām.

"Mans labākais draugs ir nelaimē, un jums ir man jāpalīdz," saka Kripto, pulcējot savu karaspēku. Tālāk seko izaicinājumu, pārsteigumu un humora pilns piedzīvojums.

Kamēr Supermenam blakus ir Betmens, Brīnumsieviete un pārējā Taisnības līga, Kripto ir tikai "patversmes mājdzīvnieku bars", kuri, par laimi, ir apveltīti ar superspējām.

Pārsteidzoši ir tas, cik ļoti filma izskatās pēc animācijas filmas "Mīluļu slepenā dzīve" ("The Secret Life of Pets") — ja Taisnības līga tajā neparādītos, varētu pamatoti pieņemt, ka tas jau redzētās filmas turpinājums, apgalvo "Hollywood Reporter."


Džonsona atkalapvienošanās ar Hārtu ir komiķa ceturtā filma. Duets kopā filmējās arī abās "Džumandži" filmās un filmā "Pusotrs spiegs". Kevinam Hārtam bija arī nekreditēta loma Džonsona filmā "Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw".

Animācijas filma "DC League of Super-Pets" sagādās patīkamus pārsteigumus, kad tā nonāks kinoteātros. Solīts, ka tas notiks nākamā gada maijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!