Runāsim par sliktām asinīm! Galveno lomu filmā "Morbius" atveido Džareds Leto kā doktors Maikls Morbiuss, kurš ir uz nāves sliekšņa no retas asins slimības. Tomēr viņš tiek pakļauts paša eksperimentālam ārstēšanas veidam. Tas ir viss pamatstāsts, ko jums būs nepieciešams zināt par šo jauno "Columbia Pictures" filmu "Morbius" — gaidāmajai daļai no "Sony Pictures Universe of Marvel Characters", kas tiks izlaista kinoteātros 2022. gada 28. janvārī.

Balstoties uz Roja Tomasa un Gila Keina 1917. gada komiksiem, jaunākā "Sony" supervaroņu filma seko Maiklam Morbiusam (Leto), bioķīmiķim, kurš meklē zāles pret savu reto asins slimību. Nejauši injicējis sev vampīrismu, Morbiuss iegūst sikspārņiem līdzīgas spējas, piemēram, atbalss noteikšanu, lidot prasmi un, protams, izsalkumu pēc asinīm, ziņo portāls "Variety".

Lūk, oficiālais kopsavilkums: viens no "Marvel" saistošākajiem un pretrunīgākajiem varoņiem nonāk uz lielā ekrāna! Kā Oskara balvas ieguvējs Džareds Leto pārtop par mīklainu antivaroni Maiklu Morbiusu. Bīstami slims ar retu asins slimību un apņēmies glābt citus, kas cieš no tāda paša likteņa, doktors Morbiuss mēģina izmisīgi izaicināt sevi. Lai gan sākotnēji šķiet, ka tas ir radikāls panākums, viņa iekšiene tiek atbrīvota tumsai jeb viņā iemiesojas ļaunums. Vai labais pārspēs ļauno – vai arī Morbiuss padosies savām noslēpumainajām jaunajām tieksmēm, vajadzībām?

Treilerī Morbiuss dodas uz noslēpumainu salu, lai izārstētu savu kaiti, bet pazūd uz diviem mēnešiem un atgriežas ar vampīra spējām. Šai filmai, protams, ir arī dažas saistības ar "Sony" kolēģiem Zirnekļcilvēka filmām.

Morbiuss pirmo reizi parādījās "Marvel" komiksos 1971. gada "The Amazing Spider Man" numurā, un galu galā viņš tika atgriezts 1992. gada sērijā "Morbiuss, dzīvais vampīrs". Atdzimšana radīja 32 izdevumus, pirms tas beidzās 1995. gadā.

Filma, kurā aplūkota "līnija starp varoni un ļaundari", ir tapusi jau vairākus gadus, un tiek ziņots, ka tā tika pabeigta 2019. gada vasarā, bet aizkavējās pandēmijas dēļ.

View this post on Instagram

A post shared by JARED LETO (@jaredleto)

Nesenā intervijā Leto paskaidroja Morbiusa rakstura sarežģītību, sakot: "Viņš ir izcils, viņš ir spēcīgs, viņam ir dažas unikālas spējas, bet šķiet, ka viņa spējas ir ārpus viņa kontroles." Leto runāja arī par fizisko formu: "Es spēlēju Morbiusu viņa trauslākajā un visbriesmīgākajā laikā."

Filmas "Morbius" pirmizrāde notiks 2022. gada 28. janvārī, taču līdz tam ieskaties jaunākajā treilerī!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!