Šķiet, ka mūsdienu kino pasaule vairs nav iedomāja bez Sandras Bulokas. Kinoakadēmijas balvu ieguvušajai aktrisei pavisam nesen iznākušajā "Netflix" trillerī "The Unforgivable" ir pati nozīmīgākā loma. Taču esam uzzinājuši, ka viņa ir saņēmusi vēl kādu pat ļoti daudzsološu lomu filmā "Zudusī pasaule". Tā ir komēdija, kurā piedalās arī citas Holivudas zvaigznes: Čenings Teitums un Daniels Redklifs. Varam garantēt, ka tā kļūs par vienu no 2022. gada labākajām filmām.

Filmas "Zudusī pilsēta" centrā ir Buloka, kura atveido Loretu romānu rakstnieci, kura, lai arī ir ļoti spoža, ir ļoti sarežģīta sieviete. Savos romāna darbos viņa raksta par eksotiskām vietām, kas ietver piedzīvojumus ar romantisku piesitienu. Dīvaini, bet viņa nevēlas reklamēt savu jauno grāmatu, jo labprātāk pavadītu laiku vannā, dzerot "Chardonnay" vīnu ar ledu. Neskatoties uz to, viņa piekrīt doties turnejā ar Alanu (Čenings Teitums). Viņš ir izsmalcināts vāka modelis, kurš kalpo kā viņas grāmatas seja. Turnejā viņa dodas, lai tiktos ar faniem un pārdotu sava romāna kopijas. Apgalvo, ka Teituma varonis tiek uzskatīts par seksīgāko vāka modeli visā pasaulē, ziņo "Variety".

"Tu zini, ka neesi Dešs, vai ne? Dešs ir mans izdomātais tēls," Loreta stāsta Alanam, kurš patiesībā uzskata, ka viņš ir Dešs (romāna varonis).

Lai gan šķiet, ka viss norit gludi, Loretu nolaupa ekscentrisks miljonārs (Daniels Redklifs), kurš vēlas, lai rakstniece viņu aizved pie senas zudušās pilsētas dārgumiem: tiem pašiem, par kuriem viņa stāsta savā nesen izdotajā grāmatā. Lūk, vēlēdamies pierādīt, ka viņš ir kaut kas vairāk nekā tikai skaista seja, Alans dodas Loretu glābt bīstamajos džungļos un palīdz atrast dārgumu, pirms tas pazudis uz visiem laikiem.

Proti, filma ir par episkiem piedzīvojumiem džungļos, kur dīvainam tēlu pārim, neskatoties uz viņu dažādībām, jāiemācās sadzīvot, lai abi izdzīvotu.

Līdzās galvenajai zvaigžņotajai trijotnei filmā piedalās arī citas zvaigznes. Filmā "Zudusī pilsēta" ir iekļauta arī Breda Pita epizode. Piedalās arī aktieri Da'Vīns Džojs Rendolfs un Oskars Nunešs.


Kino mīļi 25. martā filmu varēsim novērtēt uz lielajiem ekrāniem!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!