2021. gadā animācijas filma "Bēbis Boss" piedzīvos turpinājuma parādīšanos uz lielajiem ekrāniem, kurā varēsim iepazīties ne tikai ar vēl vienu mazo priekšnieku – bosu, bet arī brīnumdziru, kas liks pieaugušajiem atgriezties bērnu dienās.

Pirmo filmu "Universal" skatītāju vērtējumam nodeva 2017. gadā un varēja priecāties par ievērojamiem, ap 527 miljonu dolāru ieņēmumiem. Tā atklāja stāstu par mazo Timu – zēnu, kurš zaudēja nedalīto vecāku uzmanību, kad ģimenē ienāca jaunākais brālis. Taču ātri vien jaunpienācējs Teds lika saprast, ka nekāds parastais bērns viņš nav. Mazais zēns bija ne tikai ļoti pieaudzis, bet arī ar augstu intelekta līmeni, kļūstot par vienu no "BabyCorp" aģentiem. Lai gan kinolente tika uzņemta ar dalītām skatītāju izjūtām, studija jau pavisam drīz pēc pirmizrādes izziņoja arī turpinājuma veidošanu.

"Bēbis Boss: Ģimenes bizness" ("Baby Boss: Family Business"), kas ir jaunās filmas nosaukums, visnotaļ skaidri norāda uz to, ka tajā varēsim iepazīties ar jauniem varoņiem un paplašinātu ģimenes sastāvu. Tajā Tims un Teds bērnības dienas atstājuši aiz muguras un aizgājuši katrs savu ceļu, taču situācija sagriežas kājām gaisā, kad Tims uzzina – arī viņa meitiņa Tīna ir viena no "BabyCorp" aģentēm. Mazā meitene ātri vien ievelk pieaugušos vīriešus savā jaunākajā misijā, uz paplātes pasniedzot jaunus piedzīvojumus.

Filmas pirmizrāde plānota nākamā gada martā, taču, kā jau daudzām filmām, konkrētais datums var mainīties. Lomas jaunajā filmā ieskaņojuši Aleks Boldvins, Džeimss Mārsdens, Eimija Sedarisa, Eva Longorija, Džimijs Kimmels, Līsa Kudrova un Džefs Goldblums.

Starp citu, gaidot jauno kinolenti, Bēbja Bosa fani var iemest aci straumēšanas platformā "Netflix", kurā iespējams skatīt pat seriālu "Boss Baby: Back in Business" ar iemīļotajiem varoņiem. Seriālam iznākušas četras sezonas, un tajās Tims apgūst biznesa pasaules smalkumus. Jāpiebilst gan, ka aktieru sastāvs seriālā ir pavisam cits.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!