Vai milzīga savrupmāja, zirgi, laulība ar Džūdu Lovu, kā arī milzīgs matu lakas daudzums, kas nepieciešams, lai atveidotu pagājušā gadsimta nogales frizūras, garantē laimi līdz mūža galam? Ar šādu dilemmu saskaras Kerijas Kūnas atveidotā varone filmā "Ligzda" ("The Nest"), kuru uz ekrāniem Latvijā varēsim skatīt jau oktobra vidū.

Skatoties no otras puses, viss augstāk minētais ir arī Rorijam, kuru psiholoģiskajā drāmā atveido vienmēr lieliskais Džūda Lovs. Taču, kā jau labākajos scenārijos, ar to viņam nepietiek un gribas dabūt un piedzīvot kaut ko vairāk. Lai gūtu vēl lielāku peļņu, viņš kopā ar ģimeni nolemj pārcelties uz dzimto Angliju, kur vienām klapatām seko nākamās. Lai sasniegtu mērķus un varētu uzturēt krāšņi izveidoto dzīvi, upurēt nākas daudz – ļoti, ļoti daudz.

"Ligzda" režisors ir Šons Dērkins, kurš iepriekš uzmanību izpelnījies ar 2011. gada veikumu "Marta, Mārsija, Meja, Marlēna". Šī ir viņa otrā pilnmetrāžas filmas, kas teju pēc 10 gadiem tiks nodota skatītāju vērtējumam. Lai gan notikumi būs pilnībā citādi, tiek solīts aizraujošs un emocijām piesātināts kino psiholoģisko kinolenšu cienītājiem. Tāpat nevar noliegt, ka ilgā gaidīšana latiņu pacēlusi jaunā līmenī.

"New York Times" apskatnieki rakstījuši, ka filma ir par jaunām mājām, bet vecajām brūcēm. Starp citu, tas ļoti prasmīgi apspēlēts arī publicētajā treilerī, Rorijam vairākkārt sēžot pie sievas Alisones gultas dažādās mājvietās. Vai Alisonei un Rorijam vēl maz ir cerība kaut ko glābt? Šis jautājums varētu nepamest daudzu skatītāju prātus visas kinolentes garumā.

Uz ekrāniem Latvijā filmai plānots parādīties 16. oktobrī, vēsta kinoteātru mājaslapas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!