"Universal Pictures" laidusi klajā jaunu reklāmas rullīti filmai "Juras laikmeta pasaule: Vadīšana" ("Jurassic World Dominion"), kas ir viena no visvairāk gaidītajām 2022. gada kinolentēm, ziņo "Deadline".

Šī ir trešā "Juras laikmeta pasaule" filma un sestā franšīzes "Juras laikmeta parks" daļa, kuras pirmizrāde kinoteātros paredzēta 10. jūnijā.

Filmas "Juras laikmeta pasaule: Vadīšana" darbība norisinās mūsdienās, aptuveni četrus gadus pēc "Juras laikmeta pasaule: Kritusī karaliste". Pēc Juras laikmeta parka iznīcināšanas ģenētiski izstrādātos dinozaurus izsolīja kompānijas un palaida tos cilvēku pasaulē.

Treilerī ir redzams viss, ko varētu sagaidīt no "Juras laikmeta pasaules", – savvaļā skraidoši dinozauri, Kriss Prats uz motocikla, kas dzenas pakaļ šiem dinozauriem... Dinozauri, kas brīvi peld okeānā, un cilvēki, kas tos piesardzīgi vēro. "Cilvēki un dinozauri nevar pastāvēt kopā! Mēs radījām ekoloģisku katastrofu," treilerī saka Derna.

Filmā atgriezīsies oriģinālās filmas "Juras laikmeta parks" aktieri, tostarp Laura Derna, Sems Nīls un Džefs Goldblūms.


"Mums ne tikai trūkst dominances pār dabu, mēs esam tai pakļauti," saka Goldblūms.

Šīs ir labas ziņas ne tikai "Universal Pictures", bet arī skatītājiem un arī kinoteātriem, jo "Juras laikmeta parks" teju 30 gadu laikā ir kļuvis par grandiozu kino grāvēju. Saskaņā ar "Comscore" (SCOR) datiem pirmā filma "Juras laikmeta parks", kas tika izlaista kinoteātros 1993. gadā, visā pasaulē ienesusi vairāk nekā piecus miljardus ASV dolāru.

Tiek uzskatīts, ka tieši šī būs tā filma, kas varētu skatītājus plašākā pulkā atgriezt kinoteātros. Bez šaubām, straumēšanas pakalpojumi ir kļuvuši par dominējošo filmu skatīšanās formātu, taču eksperti prognozē, ka 2022. gadā būs negaidīti liels skatītāju pieplūdums kinoteātros. Galu galā dinozauru vērošana uz lielā ekrāna ir pavisam cita, daudz foršāka pieredze, nekā skatīties to televizorā mājās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!