Trīs gadus pēc filmas "Zvaigzne ir dzimusi" ("The Star Is Born") Lady Gaga atkal piedalās "Oskara" balvas cīņā par savu jaunāko veikumu Ridlija Skota filmā "House of Gucci". Tajā viņa atveido Patrīciju Redžani, kura tika notiesāta par bijušā vīra un bijušā modes impērijas vadītāja Mauricio Guči nogalināšanas organizēšanu 1998. gadā.

Britu popmūzikas dueta "Eurythmics" dziesma "Sweet Dreams" kalpo kā skaņu celiņš jaunajam treilerim. Tajā ir redzama pirmā tikšanās reize starp Patrīciju Redžani (Lady Gaga jeb Stefānija Džoanna Andželina Džermanota) un viņas vīra Mauricio Guči (Ādams Draivers) grezni bagāto itāļu ģimeni. "House of Gucci" atklāj patiesu stāstu par Mauricio slepkavību un Guči ģimenes modes dinastijas sabrukumu. Lady Gagas atveidotā varone Redžani tika tiesāta un arī notiesāta par sava bijušā vīra slepkavības organizēšanu 1998. gadā, ziņo portāls "Variety".

Treileris piedāvā plašāku ieskatu Guči ģimenes augstās modes pasaules pārpilnībā, demonstrējot mežonīgas diskotēkas, žilbinoši baltu slēpošanas braucienu un tā stāsta nāvējošo noslēgumu.

Šīs patiesi noziedzīgās drāmas režisors ir Ridlijs Skots, kura viduslaiku eposs "Pēdējais duelis" kinoteātros, kur to durvis ir vaļā, nonāca pirms nepilnām divām nedēļām. Filma "House of Gucci" ir vēl viens iespaidīgs pieredzējušā kinorežisora darbs. Filma pulcējusi veselu zvaigžņu plejādi – Lady Gaga, Ādams Draivers, Džareds Leto, Džeremijs Aironss un pat Als Pačīno, kuri atveidos Guči ģimenes locekļus.


Eiropā uzņemtais "House of Gucci" iezīmēs Lady Gagas pirmo uzstāšanos pilnmetrāžas filmā kopš viņas Oskara balvai nominācijas 2018. gada filmā "Zvaigzne ir dzimusi".

Pēc pirmā treilera šis vairāk nekā divas minūtes garais filmas ieskats sākas ar Redžani ienākšanu ģimenē, ko noorganizējis viņas vīrs Mauricio. Apšaubot ģimenes "bagātību, stilu un varu", Lady Gaga atveidotā varone jautā: "Kurš tā dēļ nenogalinātu?" Tas notiek mirkli pirms treileris skatītājus aizrauj abu vētrainajā romānā, kas pēcāk pārauga arī laulībā.

Taču Redžani agrīnās ambīcijas, kuras mudināja palīdzēt Mauricio ģimenei, beigās izvērtās "virves vilkšanā", jo Redžani paziņoja, ka Guči ir vajadzīgas jaunas asinis. Spriedzei pielikts punkts, kad Aldo Guči, Mauricio onkulis un uzņēmuma priekšsēdētājs jau vairāk nekā 30 gadus, paziņo, ka: "Gucci ir tas, ko es saku...Šī nav sieviešu spēle. Atceries to!"

Publicētajā treilerī arīdzan redzama aina, kurā Patrīcija kopā ar diviem algotiem slepkavām izstrādā plānu, lai atbrīvotos no vīra. "Kurš tā dara?" viņa uzstāj, pirms abiem saka: "Neaizšaujiet garām!"

"House of Gucci" kinoteātros būs skatāma no 24. novembra.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!