Foto: Vida Press

Ceturtdaļgadsimtu pēc tam, kad Liza Kudrova un Mira Sorvino atveidoja bērnības labākās draudzenes 1997. gada hitā "Romijas un Mišelas skolas salidojums" ("Romy and Michele's High School Reunion"), duets atkal apvienojās 2022. gada Ekrāna aktieru ģildes balvu pasniegšanas ceremonijā. Taču ar nelielu pārsteigumu – viņas bija tērpušās gluži tāpat kā 1997. gadā.

2022. gada Ekrāna aktieru ģildes balvu pasniegšanas ceremonijā piedalījās daudzi ievērības cienīgi personāži, taču šovu "nozaga" 90. gadu varoņu pāris: Romija un Mišela. 1997. gada filmas centrā ir Romija un Mišela – ne tās populārākās vidusskolas dāmas, kuras nolemj savu dzīvi nedaudz izkrāšņot ar melīgiem faktiem. Un viss tikai tāpēc, lai pēc 10 gadiem atstātu iesapidu uz bijušajiem klasesbiedriem!

Romijas un Mišelas vidusskolas salidojumam 2022. gada 25. aprīlī apritēs 25 gadi, tāpēc, lai atzīmētu šo atskaites punktu, Kudrova un Sorvino ceremonijā iznāca kostīmos, kas atgādināja viņu tēlus.

Slavu aktrisēm atnesa atkalapvienošanās deju aina, kurā Mišela bija tērpusies rozā mini kleitiņā ar spalvām, savukārt Romijai mugurā bija līdzīgs tērps zilā nokrāsā.

2022. gada tēls gan nedaudz uzlabots – Kudrova bija tērpusies mirdzoši rozā uzvalkā, bet Sorvino zilā uzvalkā ar metālisku krūšturi apakšā. Bet, iespējams, šajā uznācienā labākie nebija tērpi (lai gan tie bija diezgan iespaidīgi), bet gan abu aktrišu dialogi, kuru laikā tika paziņoti kandidāti.

Abas aktrises uzsāka dialogu, izmantojot savas īpatnējās balsis. "Tu izskaties jauki," Sorvino sacīja Kudrovai.

"Es zinu, paldies. Tu, protams, arī!" atbildēja otra Holivudas zvaigzne. "Vai tu domā, ka šī ir jaukākā balvu pasniegšanas ceremonija, kāda jebkad bijusi?" Uzstāšanās noslēgumā aktrises paziņoja, ka balvu izcīnījis "Apple+" hitu šovs "Ted Lasso".

Fanu un pašu aktrišu sajūsmu un reizē arī dialogu vari aplūkot video zemāk!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!