Pēc vairāku mēnešu slepenības Pola Tomasa Andersona jaunās filmas "Licorice Pizza" treileris beidzot ir pieejams internetā, un tas ir pilns ar brīnišķīgām sajūtām, uz ko, protams, mēs arī cerējām. Filmas pirmizrāde paredzēta 26. novembrī.

Amerikāņu kinorežisorsa Pola Tomasa Andersona filma "Licorice Pizza" ir par laika, vietas un sajūtu nodošanu skatītājiem, kas ietver stāstu par jaunu mīlestību un tās izaugsmi.

Filma stāsts seko līdzi Gerijam Valentīnam (Kūpers Hofmans), kad viņš iepazīstas ar savu pirmo mīlestību Alanu Keinu (Alana Haima), un viņi abi iepazīst Sanfernando ieleju 1973. gadā.

Tātad, filmas darbība risinās Losandželosas Sanfernando ielejā pagājušā gadsimta septiņdesmitajos gados, un tajā piedalās Bredlijs Kūpers, Benijs Safijs, Alana Haima, Filipa Sīmora Hofmana dēls Kūpers Hofmans, vēsta "Variety". Kūpers filmā atveidos Holivudas režisoru, Hofmans iejutīsies bērnu aktiera ādā, savukārt Salfijs atveidos politiķi, kurš kandidēs uz amatu.

Lai patiešām sniegtu 70. gadu sākuma sajūtas, treilerī tiek izcelta Deivida Bovija dziesma "Dzīve uz Marsa", kas rada gan jautras, gan arī melanholiskas sajūtas. Pagājušā gadsimta 70. gados "Licorice Pizza" bija jauniešu iecienīta ierakstu veikalu ķēde Dienvidkalifornijā, kas piedāvāja bezmaksas lakricu, ērtus dīvānus un mūzikas žurnālu plauktus kopā ar visiem citiem populārākajiem albumiem.

Tāpat kā lielākā daļa režisoru, arī Andersons ir dedzīgs kinoteātru pieredzes aizstāvis, tādēļ tikai dažiem atsevišķiem kinoteātriem, kas darbojas noteiktās pilsētās, sniedza filmas "Licorice Pizza" reklāmkadrus, pirms tos pirmdien publicēja tiešsaistē.

Filmas "Licorice Pizza" filmēšana sākās Enčīno, Kalifornijā, 2020. gada augustā un tika pabeigta novembrī. Filma iezīmē slavenā kinorežisora devīto dalību režijā, sekojot tādām filmām kā "Hard Eight", "Boogie Nights", "Magnolia", "Punch-Drunk Love", "Will Will Be Asinis".

Tātad šī filma nav par lakricas konfektēm vai picu, tā ir par kaut ko īpašāku!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!