Skatītāju vērtējumam nodota ilgi gaidītā filma "Antebellum: Izredzētā", kas ierakstās psiholoģisko šausmu filmu lauciņā. Filmu nav ieteikts skatīties bērniem līdz 16 gadu vecumam.

Kinomākslas darbs atklāj stāstu par Veroniku – veiksmīgu rakstnieci, kas pamazām atskārst, ka ir iesprostota šausmu pilnā realitātē. Pirms ir par vēlu, sievietei jāsaprot, kas ir šis mīklainais noslēpums, un jāatrisina. Filma apvieno ceļojumus pagātnē, kas saplūst ar fantāziju un visdrūmākajiem murgiem.

"Antebellum: Izredzētā" producējusi nopelniem bagāta komanda, kas plašāk pazīstama ar nu jau kulta statusu ieguvušajām filmām "Prom" un "Mēs". Šausmu trillera režisori un scenārija autori ir Kristofers Renzs un Džerārds Bušs, savukārt galvenās lomas atveido Džena Malone, Džanella Monē, Markē Ričardsons un Ēriks Landžs. "The New York Times" rakstījuši, filma ir samudžināts galvenās varones ceļojums no mūsdienām uz laiku, kad verdzība nebija pārsteigums.

View this post on Instagram

A post shared by ANTƎBELLUM (@antebellumfilm) on Sep 15, 2020 at 12:00pm PDT


Kā vēsta filmas plakāts, ietverot vienu no galvenajām kinomākslas darba idejām – "Ja tevi izvēlējās, vairs neizglābsies." Savukārt "IBMD" vēstī, ka filmas galvenā sižeta līnija aizgūta no reāla, kādā naktī pārdzīvota Buša murga. Sākotnēji viņš plānojis to pārvērst īsajā stāstiņā, taču pēcāk, sadarbojoties ar Renzu, tapusi pat filma.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!