"Netflix" izlaidis pirmo oficiālo reklāmas rullīti gaidāmajai spiegošanas filmai "The Gray Man". Ņemot vērā nekaunīgos un neprātīgos galveno lomu atveidotājus Raienu Goslingu un Krisu Evansu, filma garantē pilnu buķeti: krāpšanos, dažādas viltības, intrigas un daudz jo daudz sprādzienus.

Filma, kas pielāgota Marka Grīnija visvairāk pārdotajai grāmatu sērijai, paredzēta, lai uzsāktu jaunu franšīzi, kuras pamatā ir sacelšanās pret Goslinga varoni. Tiek ziņots, ka filmas budžets ir lielāks par 200 miljoniem ASV dolāru, un tā ir uzņēmuma "Netflix" līdz šim dārgākā produkcija.

Režisori brāļi Ruso filmu raksturo kā "cīņu līdz nāvei," ziņo "Entertainment Weekly". Tiek lēsts, ka sākotnēji lomām tika piesaistītas citas zvaigznes, tostarp Breds Pits un Šarlīze Terona, taču "Netflix" galu galā ieguva tiesības uz "The Gray Man", kur galvenās lomas pieder Raienam Goslingam un Krisam Evansam.

No treilera mēs iegūstam plašāku informāciju par to, kas ir "Sierra" programma. Goslings atveido filmas titulvaroni "Sierra Six" jeb "Gray man" – noziedznieku, kurš kļuva par CIP algotni. Viņu vajā bijušais kolēģis Loids Hansens, kuru atveido Evans. Evansa atveidotais filmas antagonists ir jautrs un reizē psihopātisks, atgādinot astoņdesmito gadu beigu un deviņdesmito gadu asa sižeta filmu neatkārtojamos ļaundarus. Skatītāji nevarēs uzticēsies nevienam, jo visi cīnīsies par godu "The Gray Man" nogalināšanai.

"Ir grūti atrast kādu Krisa Evansa līmenī, kas varētu kļūt par ļaundari," intervijā "Entertainment Weekly" sacīja režisors Džo. "Tāpēc jūs līdz šim neesat saņēmuši filmu, kurā Raiens Goslings stājas pretī Krisam Evansam. Lūk, mēs ieguvām divas milzīgas filmu zvaigznes, kas satiekas viena pret otru."

Tomēr režisora Džo brālis Entojis Ruso piebilda: "Mēs esam lieli spiegu žanra cienītāji. Šīs grāmatas centrā bija lieliska ideja, kurā runa ir ne tikai par spiegiem, bet arī par ekstrēmāko versiju, kurā jāslēpj sava identitāte."

Paredzēts, ka filma vietnē "Netflix" nonāks jūlijā, taču pašlaik gigants publicējis oficiālo "The Gray Man" treileri, kas iepazīstina ar Goslinga prasmīgo algotni un Evansa maniakālo ļaundari Loidu, kad viņi joņo apkārt pasaulei nāvējošā kaķa un peles spēlē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!