Foto: Kadrs no video

"Zelta globusa" nominante Dženifera Lopesa filmējas savā jaunākajā "Netflix" filmā "The Mother", kas būs stāsts par slepkavu, kura iznāk no savas slēptuves, lai pasargātu meitu, kuru viņa bija spiesta atstāt sava bīstamā darba dēļ.

"Es esmu slepkava. Bet es esmu arī māte," Lopesa saka spriedzes pilnajā reklāmas rullīti. "Un es miršu, aizstāvot viņu."

Režisore Niki Karo stāsta, ka "The Mother" ir "reta intensīvas spriedzes un neviltotu emociju kombinācija". Un šim izaicinājumam bijusi gatava 53 gadus vecā Lopesa.

"Netflix" 2022. gada septembrī izlaida tīzeri ar parakstu: "Nav nekā spēcīgāka par mātes mīlestību – un šie slepkavas gatavojas to uzzināt smagā ceļā. Dženifera Lopesa ir māte!"

Nesen iznākušajā pilnajā reklāmas rullītī starptautiskā dziedātāja, dejotāja un aktrise redzama atveidojam bijušo slepkavu, kas pameta savu veco dzīvi un ģimeni. Treileris atklāj, ka FIB pārtrauc darījumu ar Lopesu pēc tam, kad tika nogalināti vairāki aģenti un divi bīstami vīrieši joprojām atradās brīvībā. Pēc tam, kad pēc daudziem gadiem viņas meita tiek nolaupīta, Lopesas varonim ir jāiznāk no slēpņa un atkal no jauna jāieiet meitas dzīvē, lai viņu glābtu. Pa ceļam viņa spīdzina, nošauj un sadur nolaupītājus, kā arī māca savai meitai, kā izdzīvot briesmu priekšā.

"Vienīgais, kas mani pārsteidza, bija tas, ka Dženifera visu savu karjeru nebija bijusi asa sižeta filmu varone," režisore Karo saka par Lopesu, kura pēdējo reizi savas asa sižeta spējas demonstrēja 2002. gada trillerī "Enough".

"Dženifera atspoguļo savas leģendārās prasmes un precizitāti spriedzes elementos, bet viņa arī ienes filmas sirdī savu dramatiskās aktrises spēku un mātes pieredzi," piebilst Karo. "Es zināju, ka Dženifera ir vienīgā aktrise šai lomai."

"Bieži vien mātes filmās ir aizsegi citiem, interesantākiem varoņiem. Šoreiz mātes tēls ir priekšā un centrā, un viņa ir "krutā" ("badass")," saka Karo. "Dženifera Lopesa šajā lomā ir dāvana mātēm un skatītājiem."

"The Mother" vietnē "Netflix" iznāks 12. maijā – Mātes dienas nedēļas nogalē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!