Andželīnu Džoliju ierasts redzēt šķelmīgi romantiskās vai līdz pēdējai vīlei kareivīgās lomās. Teilora Šeridana vesterna/trillera "Those Who Wished Me Dead" gadījumā bez variantiem runa ir par otro minēto ampluā. Tajā viņa atveidos drosmīgu dabas ugunsdzēsēju, kura pati nonāk liesmu krustugunīs vistiešākajā nozīmē.

Vesternu smilškastē Šeridans nav sēdies pirmo reizi – iepriekš viņš atpazīstamību izpelnījies ar tādiem darbiem kā "Hell or High Water", "Wind River" un lielu popularitāti iemantojušais seriāls "Yellowstone". Šogad Šeridans sevi piesaka ar Maikla Koritas romāna "Those Who Wish Me Dead" ekranizāciju, kura skatītāju vedīs ceļojumā uz Montanas plašumiem.

Kā minēts iepriekš, galvenajā lomā ir vienlaicīgi šarmantā un skarbā Andželīna Džolija, kuru filmas kontekstā sauksim par Hannu. Hanna ir dabas ugunsdzēsēja. Kādā nesenā traģēdijā viņai no uguns nagiem neizdevās izvilkt trīs dzīvības, un tas jaunajai sievietei neļauj rast mieru tālākai dzīvošanai. Pavisam negaidīti Hannas ceļi krustojas ar traumētu, 12 gadus vecu zēnu, kuram nav nevienas dzīvas dvēseles, pie kā tverties. Viņš ir bijis šaušalīga notikuma aculiecinieks, tāpēc tagad viņam uz papēžiem min algoti slepkavas. Stāsts kļūst vēl baisāks, kad abi tiek iedzīti meža biezoknī un ap viņiem tīši aizsākts nekontrolējams savvaļas ugunsgrēks.

Kopā ar Džoliju filmā piedalās Nikolass Holts, Tailers Perijs, Eidans Gilens, kā arī Džons Berntāls, kuru daudzi atpazīst kā Frenku Kāslu no "Netflix" straumētā seriāla "Punisher".

Pasaules valstīs un vietās, kur kinoteātru durvis būs kaut nedaudz pavērtas, "Those Who Wish Me Dead" nonāks jau 14. maijā. Šī ir viena no kinolentēm, kas ietilpts "Warner Bros." hibrīda modelī, kas nozīmē – tā vienlaicīgi 31. dienu būs skatāma arī "HBO Max" platformā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!