Foto: Kadrs no filmas

Zeks Snaiders nesēž rokas klēpī salicis – jau 21. maijā viņš savu fanu bāzi pulcēs straumēšanas platformā "Netflix", kur nonāks viņa jaunākā filma, hibrīds "Army of Dead". Nu mums dota iespēja iepazīties tuvāk ar jaudīgo algotņu kompāniju, kas zombiju aktivizēšanās laikā nolemj veikt ievērojamu zādzību Lasvegasā.

Galvenās lomās zombijgrāvējā atviedo Deivs Bautista, Ella Purnela, Ana de la Regera, Omari Hardviks, Samanta Vina un citas Holivudas zvaigznes. Nenoliedzami, filmai tiek prognozēti milzu panākumi, un ne velti "Netflix" jau šobrīd paziņojuši – kinolentei būs gan prīkvels, gan arī anime seriāls.

Publicētais ieskats ļauj interesantiem pamatoti domāt, ka tās apjoms un iespaidīgums varētu sasniegt ažiotāžas apjomus, ko filma ap sevi uzbūvējusi. Reklāmas videorullītis parāda Lasvegasu pēc zombiju iejaukšanās – tā ir sagrauta un bīstama vieta, kurā varam novērtēt "Oušena bandas" līdziniekus Snaidera versijā.

"Army of Dead" ir viens no lielākajiem Snaidera veikumiem, kas dienasgaismu ieraudzīs 2021. gadā. Blakus šai kinolentei stāv viņa pārstrādātā, četru stundu garā "Taisnības līgas" ("Justice League") versija, par kuru fani sajūsmā nebeidz berzēt rokas. Vērts piebilst, ka 2017. gada filmas sākotnējais režisors patiesi bija Snaiders, tomēr ģimenes apstākļu dēļ finiša līniju režisors kopā ar komandu diemžēl nesasniedza.

Vairāk par jauno versiju (#SnyderCut) lasi šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!