Filma "Zibsnis" saņēmusi lielas fanu ovācijas vēl pirms nonākšanas uz lielajiem ekrāniem, un tas ir pamatoti. Šis kino darbs ir tapis diezgan ilgu laiku. Grūtajā ceļā uz lielo ekrānu piedzīvojot daudz kāpumu un kritumu. Gaidot "Warner Bros." un "DC Comics" filmas "Zibsnis" ("The Flash") pirmizrādi vasarā, studija laidusi klajā Ezras Millera vadītās filmas fināla treileri.

Ja tiktu dota iespēja atgriezt tos, kurus mīlat, vai jūs riskētu ar visu? DC varonis Berijs (Ezra Millers) izmanto savas superspējas, lai dotos atpakaļ laikā un mainītu pagātnes notikumus. Par laimi, šķiet, ka gaidāmā filma "The Flash" mēģinās nodrošināt vairākus neaizmirstamus mirkļus ar visiem varoņiem: ja filmā ir gan Betmens, gan Supermeitene, gan Zibsnis, tas nozīmē tikai vienu – būs jaudīgi!

Kā jau zināms – Millers ir nolemts spēlēt Beriju, un fināla treileris parāda dažus jaunus varoņus, kuru gaitas krustojas. Kinolentē piedalīsies arī Rons Livingstons, Maikls Kītons, Kīrsija Klemonsa, Maikls Šenons, Antje Traue un Bens Afleks.

View this post on Instagram

A post shared by DC (@dcofficial)


Filmas anotācija ir šāda: Kad Berijs izmanto savas superspējas, lai atgrieztos laikā un mainītu pagātnes notikumus, notiek pasauļu sadursme. Kad viņa mēģinājumi glābt savu ģimeni maina nākotni, Berijs tiek iesprostots realitātē, kurā atgriezies un ar pilnīgu iznīcību draud ģenerālis Zods, bet nav supervaroņu, kas steigtos palīgā. Ja vien Berijam neizdosies pierunāt aktīvā darbībā atgriezties pavisam citādu Betmenu un izglābt ieslodzīto Kriptonieti. Vai ar šo upuri pietiks, lai atjaunotu Visuma kārtību?

"Zibsnim" tuvojoties savam kino izlaidumam, ir sākušās arī pirmās reakcijas uz šo filmu, un daudzi fani un pat kritiķi filmu uzskata ne tikai par labāko DC filmu kopš 2008. gada "Tumšais bruņinieks"("The Dark Knight"), bet pat par vienu no visu laiku labākajām supervaroņu filmām.

"The Flash" kinoteātros nonāks 16. jūnijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!