Aizsiesim acis, draugi! "Netflix" veidotās drāmas-trillera "Bird Box" turpinājums ir gandrīz klāt un tas jau mums ziņo: "Lai ko jūs darītu...neatveriet acis." Protams, būs jāatver acis, lai noskatītos šos nervus kutinošs kadrus, kas atkal ieved skatītājus postapokaliptiskajā pasaulē, kuru vajā būtne, kas spēlē tikai pēc viena noteikuma: ja tu to ieraugi, tu mirsti. Apskati pavisam nesen izlaisto "Bird Box Barcelona" reklāmas rullīti.

2018. gada decembrī postapokaliptiskā šausmu filma "Bird Box" nonāca straumēšanas platformā "Netflix". Ar aizraujošu un fascinējošu sižetu filma ātri vien kļuva par interneta sensāciju, stingri nostiprinot sevi kā fanu iecienītāko kinodarbu. Tiem, kam nepieciešama atsvaidzināšana par "Bird Box" sižetu – filma sākas ar masveida neizskaidrojumu pašnāvību uzliesmojumu. Kad sabiedrība tiek ievilkta panikā un haosā, nāk gaismā tas, kas ir šīs sabiedrības bojāejas cēlonis. Noslēpumainas un dēmoniskas radības ir ieradušās, lai nodarītu postu uz planētas, un dzīvie saprot, ka pietiek pat ar pašu vienkāršāko skatienu uz šīm radībām, lai cilvēku novestu līdz neprātam. Tādējādi izdzīvojušie aizklāj katru logu, aizsedz acis un cenšas izdzīvot šajā drūmajā pasaulē. Tai skaitā Sandras Bulokas varone! Kura, lai izdzīvotu ar diviem bērniem, dara visu ar aizsietām acīm, paļaujoties tikai uz dzirdi un tausti. Ja tiks noņemts apsējs, viņiem draud nāve.

2021. gada martā tika paziņots, ka tiek gatavota virkne "Bird Box" turpinājuma filmu. Lai gan par Buloku nekas skaidri līdz šim nebija pateikts, ņemot vērā reklāmas rullītī atrādīto, 58 gadus vecā aktrise nepiedalās jaunajā filmā "Bird Box Barcelona", kuras darbība, kā jau liek noprast filmas nosaukums un arī treilerī atrādītais, notiek Spānijas pilsētā Barselonā. Šis jaunai darbs tiek raksturots kā pirmās filmas "paplašinājums". Stāsts seko tēvam Sebastianam un viņa mazajai meitai, kad viņi cīnās par izdzīvošanu. Tēvs veido nemierīgas alianses ar citiem izdzīvojušajiem, mēģinot aizbēgt no pilsētas un stāties pretī negaidītam un vēl bīstamākam draudam.

Šoreiz jauno varoņu atveidotāju sastāvs ir šāds: Džordžīna Kempbela, Djego Kalva un Mario Kasass.


Jaunais "Bird Box Barcelona" reklāmas rullītis ir skatītāju apjūsmots un tiek lēsts, ka jaunā filma izskatās gan lielāka, gan biedējošāka līdzās oriģinālajai filmai "Bird Box". Tas, iespējams, ir tamdēļ, ka filmas darbība norisinās pilsētā, jo priekšgājējs filmēts lielākoties lauku, mazpilsētas vidē.

Tiek lēsts arī tas, ka, lai gan "Bird Box" mums atklāja, ka Bulokas varone un viņas bērni atrada patvērumu bijušajā neredzīgo skolā, "Bird Box Barcelona" negarantē līdzīgas beigas ar Sebastianu un viņa meitu.

"Netflix" ir noteicis "Bird Box Barcelona" pirmizrādes datumu 14. jūlijā un kaitina skatītājus ar saukli "Vai esi gatavs redzēt?".

Ja "Bird Box Barcelona" ir piesaistījis tavu uzmanību un tu vēl neesi redzējis oriģinālu, "Bird Box" ar Sandru Buloku galvenajā lomā šobrīd ir pieejams skatīšanai pakalpojumā "Netflix".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!