Ja domā, ka esi noskatījies visus "Netflix" filmu grāvējus, tad tikai pagaidi līdz 24. decembrim, kad iznāks filma "Neskaties augšup" ("Don't Look Up"). Tajā Dženifera Lourensa un Leonardo Dikaprio kā divi mazzināmi astronauti dosies milzīgā mediju tūrē, lai brīdinātu cilvēci par gaidāmo katastrofu. Latiņa ir uzstādīta augsta, un nu mums ir iespēja ielūkoties filmas treilerī!

Tiek lēsts, ka nekas nespēs pārspēt šo jauno veikumu – "Neskaties augšup".

Filmas režisors ir Ādams Makejs, kurš ir arī filmas "Televīzijas dvēsele" ("Anchorman") režisors un scenārija autors.

Makejs portālam "Deadline" teicis: "Es esmu ļoti priecīgs, ka varēšu veidot filmu kopā ar Dženiferu Lourensu, viņa ir tā, kuru 17. gadsimtā cilvēki sauca par dinamīta talantu."

Nu tad vairāk par pašu filmu! Tās sižetā galvenie aktieri (Lourensa un Dikaprio) izskatās teju neatpazīstami savās astronomu lomās. Astronomijas universitātes studente Keita Dibiaska (Lourensa) un viņas profesors, doktors Rendals Mindijs (Dikaprio) atklāj pārsteidzošu faktu par komētu, kas riņķo ap Saules sistēmu. Tā ir tiešā sadursmes kursā ar Zemi. Viņi strādā pie tā, lai brīdinātu pasauli par šo komētu, kas draud ietriekties un izpostīt Zemi, tomēr viņiem tam ir palikuši tikai seši mēneši. Lai sasniegtu plašāku auditoriju un brīdinātu pasauli, viņi dodas mediju tūrē, taču saskaras ar neieinteresētību no cilvēces puses. Viņu neuztrauc, kas būs pasaules slepkava.

View this post on Instagram

A post shared by Jonah Hill (@jonahhill)

Turi acis vaļā un ievēro arī pārējos aktierus – Robs Morgans, Džona Hils, Marks Railens, Tailers Perijs, Timotejs Šalamē, Rons Perlmans, Ariana Grande, Skots "Kid Cudi" Meskudi.

"Neskaties augšup" straumēšanas platformā "Netflix" un atsevišķos kinoteātros nonāks šī gada 24. decembrī. Tas būs perfekts Ziemassvētku vakars!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!