Jaunākajā franšīzes "Nejaukais es" daļā Grū ir 12 gadus vecs zēns, kurš uzaudzis septiņdesmitajos gados un paziņo: "Pasaulē ir daudz citu ļaundaru, bet es kļūšu par superļaundari." Filma parādīs, kā dzeltenie banānus mīlošie palīgi atbalstīja Grū, lai viņš varētu kļūt par ļaunuma gudrinieku.

Tātad – tāpat kā iepriekš iznākušais treileris, arī šis mūs aizved 70. gadu iedvesmotā ceļojumā, kur Grū vēl tikai vēlējās kļūt par ļaundari. Minjoni galu galā Grū pieņēma par savu jauno saimnieku, un tagad "The Rise of Gru" beidzot pasaulei parādīs, kā ļaundaris iemācījies izmantot minjonu spēkus, lai padarītu pasauli par ķīlnieci.

Tomēr ceļš uz panākumiem nenāks bez šķēršļiem, un Grū būs jāpierāda, ka viņš ir ļaundara titula cienīgs, lai gan filmas laikā viņš vēl aizvien būs tikai pusaudzis. Šis nicināmais pusaudzis jaunajā filmas daļā tieksies pēc augstākiem mērķiem, jo viņš plāno atstāt iespaidu uz "The Vicious 6" – visslavenāko ļaundaru komandu pasaulē. Vai viņam tas izdosies?

Foto: Scanpix/LETA

Filma arī akcentē visiem labi zināmo balsu atgriešanos, kas ir franšīzes "Nejaukais es" atslēga. Stīvs Karels atgriezīsies kā Grū balss, bet Pjērs Kofins atgriezīsies kā Kevina, Stjuarta, Boba, Oto un citu minjonu balss. Turklāt treilerī ir redzams arī trakā zinātnieka Dr. Nefario tēls, kurš pievienojas Grū kā asistents, lai iespiestu savu vārdu nelietības vēsturē.

Vaicāsi, kas ir Oto? Pārsteigums visiem! Prezentēts tiks jauns minjons Oto, kuram ir breketes un "izmisīga vēlme iepriecināt".

Patiesībā šis jau ir trešais reklāmas rullītis. Filmas "Minions: The Rise of Gru" treileris iepriekš tika atrādīts jau 2020. gada februārī, sākotnēji plānojot, ka filma uz lielajiem ekrāniem nonāks 2020. gada jūlijā. Kad pandēmijas sākums slēdza daudzas vietas, "Universal Illumination" bija spiests atlikt filmas uzņemšanu, jo arī viņu studiju Parīzē tā paša gada martā aizslēdza.

Lūk, beidzot mēs zinām, kad minjoni kopā ar Grū atgriezīsies! Aci pret aci ar viņiem sastapsimies no 1. jūlija kinoteātros.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!