Pavadīt mežonīgu nedēļu kopā ar savu labāko draugu bez savas ģimenes ir "katra vecāka sapnis", teikts jaunās komēdijas "Me Time" reklāmas rullītī.

"Netflix" nācis klajā ar jaunu treileri savai gaidāmajai komēdijas spēlfilmai "Me Time", kurā galvenajās lomās ir Kevins Hārts un Marks Vālbergs. Stāsts ir par tēti Soniju (Hārts), kurš ir mājās sēdētājs un pirmo reizi vairāku gadu laikā atrod laiku tikai sev, kamēr viņa sieva un bērni ir devušies pavasara brīvdienās. Viņš nolemj pieņemt sava bijušā labākā drauga Haka (Vālbergs) uzaicinājumu nedēļas nogalē nosvinēt dzimšanas dienu, kas izrādās mežonīgs un nedaudz bīstams, arī reizē smags piedzīvojums. Mežonīgā nedēļas nogale apgriezīs Sonija dzīvi kājām gaisā.

Ar tādām filmām kā 2010. gada "The Other Guys" un 2016. gada "Central Intelligence", Vālbergs un Hārts jau ir atspoguļojuši draugu dinamiku komēdijā, protams, pretī viņiem stājās citi partneri/kolēģi. Tomēr "Me Time" iezīmēs viņu pirmo sadarbību ekrānā, kas daudzus varētu pārsteigt, ņemot vērā viņu fantastisko ķīmiju (kas nolasās no treilera). Filma sola skatītājus nodrošināt ar smieklu devu un varētu piedāvāt jaunu iecienītāko Holivudas ekrāna duetu.


Filmu režisējis Džons Hamburgs. Tu, iespējams, varētu zināt Hamburgu, jo viņš ir strādājis pie vairākām komēdijām, piemēram, "Little Fockers", "Why Him?" un "I Love You, Man".

Atzīmē savā kalendārā – komēdijas filmas pirmizrāde notiks vietnē "Netflix" 2022. gada 26. augustā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!