Foto: Vida Press
Kvēlākie fani to gaida jau teju 30 gadus – Kianu Rīvss atgriežas vienā no pirmajām filmām, kuras nesa viņam lielāka mēroga slavu un atpazīstamību. Ilgi gaidītā "Bila un Teda" trešā daļa atgriezīsies pie skatītājiem jau septembra sākumā.

Bils un Teds veic vēl vienu mēģinājumu glābt Visumu ar vienu perfektu dziesmu jaunajā "Bill and Ted Face the Music", kas nonāks dažos kinoteātros un pieprasījumvideo platformās 1. septembrī.

Otrais filmas treileris, kas tika izlaists 23. jūlijā, iezīmē visplašāko skatījumu uz ilgi gaidīto klasiskās laika ceļojumu sērijas trešo daļu. Tā atsāk stāstu ar to, ka Bils (Alekss Vinters) un Teds (Kianu Rīvss), iestrēguši pusmūža grūtībās, kopā apmeklē pāru terapiju ar sievām ("Mēs esam pāris pāru, vai ne?" Bils stāsta par netradicionālo pieeju) un iziet cauri ne tik auglīgam eksperimentu posmam ar savu grupu "Wyld Stallyns".

Joprojām nesot dziesmas, kas izglābs Visumu, rakstīšanas nastu, Bils un Teds satiekas ar citu ceļotāju laikā, kurš viņus aizvilina uz nākotni. Tur viņi uzzina, ka nepieciešamība pēc viņu dziesmas ir lielāka nekā jebkad agrāk. Kad draugi nolemj beidzot paveikt neiespējamo, viņu meitas, kuras spēlē Samāra Vīvinga un Bridžeta Lundija-Peina, arī sāk savu laika ceļojuma piedzīvojumu, kas atgādina pirmo filmu "Bill & Ted's Excellent Adventure" ("Bila un Teda neticamie piedzīvojumi").

Gaidāmajā filmā piedalīsies arī Kristena Šāla, Erina Hajesa, Džeima Meisa, Holanda Teilore, reperis Kids Kudi (kā viņš pats), Entonijs Karigans, Džiliana Bella, Beks Benets, Viljams Sadlers (atkartojot savu lomu kā Nāve), Hals Landons jaunākais un Eimija Stoča. Scenārija autori arvien ir Kriss Matesons un Eds Solomons, bet filmas režisors ir Dīns Parisots.

Lūk, jaunais treileris:
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!