Kinostudija "Paramount Pictures" pēc sākotnējās Vesa Kreivena šausmu filmas debijas 1996. gadā, ir izlaidusi gaidāmās piektās filmas "Kliedziens" ("Scream") pēdējo treileri. Filmas darbība notiek 25 gadus pēc tam, kad kluso Vudsboro pilsētu satrieca nežēlīgu slepkavību sērija. Jauns slepkava ir uzvilcis "Ghostface" masku un nolūkojis pusaudžu grupu, lai atkal atdzīvinātu pilsētas pagātnes noslēpumus. Lai gan varētu šķist, ka janvāris filmu ziņā ir tāds kā neinteresantais mēnesis, šī ir viena no gaidītākajām filmām 2022. gadā, kas kinoteātros nonāks jau 14. janvārī.

Kā jau ziņots agrāk, jaunajā filmā veterāniem Nīvai Kempbelai, Kortnijai Koksai un Deividam Ārketam piebiedrojas dažas "jaunas asinis": Melisa Barrera, Kails Galners un citi aktieri, vēsta "People".

"Tas ir stilīgs, tas ir biedējošs, tas ir jaunais "Kliedziens". Tas nav prīkvels, tas nav pārtaisījums, tas ir pilnībā jauns materiāls! Manuprāt, tas būs fantastisks," Koksa teica raidījumā "The Drew Barrymore Show" 2021. gada maijā.

Jaunajā filmā skatītāji atgriezīsies traģēdiju skartajā Vudsboro pilsētā, kur atkal notiks kas ļauns. Īsajā, bet spraigajā treilerī ir redzami daži vilinoši un biedējoši vizuālie materiāli, tostarp "Ghostface" ar liesmu metēju. Treilerī dzirdams: "Ir zināmi noteikumi, kā izdzīvot," Ārketa varonis stāsta pārējiem. "Tici man, es zinu." Viņš turpināja: "Viņi vienmēr atgriežas: slepkava ir daļa no pagātnes."

View this post on Instagram

A post shared by Scream (@screammovies)

Iepriekšējo, par klasiku kļuvušo šausmu filmu veidotājs Vess Kreivens aizgāja mūžībā 2015. gadā, un stafeti no viņa pārņēmuši režisori Mets Betinelli-Olpins un Tailers Džilets. Biedējošas ainas viņiem nav svešas, jo abi 2019. gadā režisēja šausmu filmu "Gatavs vai nē" ("Ready Or Not"). Koksa sarunā ar medijiem atzina, ka Kreivens būtu lepns par jauno darbu un tas viņam patiktu.

Pēc četrām filmām un televīzijas šova fani ir nobažījušies par to, vai "Scream" var efektīvi iedvest jaunu elpu franšīzei. Lai gan atsauksmes parādīsies tikai pēc pirmizrādes, izklausās, ka satraukumam nav iemesla. Svaigākais "Scream" treileris demonstrē stabilu līdzsvaru starp jaunajiem un vecajiem varoņiem, un ar šo liesmu metēju tas parāda, ka "Ghostface" paātrina viņu spēli. Atliek noskaidrot, vai oriģinālo "Kliedzienu" iespējams pārspēt! Pagaidām skaidrs ir tas, ka jaunais "Kliedziens" solās būt aizraujošs, un faniem jābūt gataviem visu veidu pārsteigumiem!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!