Kinostudija "Universal Pictures" piedāvā pavisam jaunu romantisko komēdiju, kādu mēs neesam redzējuši kopš deviņdesmito gadu vidus. Lūk, "Oskara" balvas ieguvēji – Džūlija Robertsa un Džordžs Klūnijs – pirmo reizi ir redzami filmas "Ticket to Paradise" reklāmas rullītī, spēlējot šķirtu pāri, kuri noslēdz "pamieru", lai apturētu viņu kopīgo meitu no precēšanās ar tikko satiktu vīrieti.

Tātad, režisora ​​Ola Pārkera filma izstāstīs stāstu par šķirtu pāri, kurš apvienojas un dodas uz Bali, lai viņu meita nepieļautu tādu pašu kļūdu, kādu viņi pieļāva pirms 25 gadiem. Tā vietā, lai svinētu savas meitas kāzas, gan Robertsa, gan Klūnijs grasās izbeigt lietas, pirms pāris paspēj pateikt "JĀ" vārdu.

Treilerī vairākkārt aprakstītas abu attiecības: "Manas dzīves sliktākie 19 gadi," stāsta Klūnija varonis.

"Mēs bijām precējušies tikai piecus gadus," atbild Robertsa, ko viņš pēc tam precizē, atzīmējot: "Es pieskatīju arī atgūšanos."

Foto: Vida Press
Foto: Vida Press

Janvārī Klūnijs izdevumam "Deadline" sacīja, ka filma ir "kaut kas īpašs" un "savā veidā vecmodīga". Tomēr nav šaubu, ka šī būs lieliska filma, jo megazvaigznes ir apvienojušās, lai atzīmētu viņu ilgi gaidīto atgriešanos pie romantiskās komēdijas žanra.


Kopīgojot treileri vietnē "Instagram", Robertsa rakstīja: "Piesprādzējies!"

Plānots, ka filma kinoteātros nonāks oktobra beigās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!