Gluži tāpat kā ikvieni svētki ir pelnījuši lielisku dziesmu, tie ir arī pelnījuši 10 apšaubāmas kvalitātes epizodes, kuras tomēr lielākā daļa tāpat noskatīsies mazāk nekā 36 stundu laikā. Ļaudis, "Emīlija Parīzē" ir atgriezusies!

Neskatoties uz pārāk vienkāršoto sižetu (vai varbūt tieši tāpēc), "Emīlija Parīzē" iekaroja mūsu sirdis jau no pirmās sezonas. Seriāls ir viegli skatāms un pilnībā pārņemams, pateicoties tā īsajām epizodēm un formātam, kas dažos veidos ir paredzams, bet citos spēj arī pārsteigt. Saskaņā ar "Netflix" datiem, abonenti pirmajās četrās nedēļās kopš seriāla otrās sezonas izlaišanas to kopsummā skatījās 280 miljonus stundu. Tādējādi tas kļuvis par šī straumēšanas pakalpojuma populārāko oriģinālo komēdijseriālu, ziņo "Deadline".

Nu straumēšanas gigants "Netflix" ir dalījies ar jauno trešās sezonas reklāmas rullīti, kas sniedz arī atbildi uz otrās sezonas beigām.

Tajā savā franču valodas stundā galvenā seriāla varone Emīlija (kuru atveido mūzikas leģendas Fila Kolinsa meita, aktrise Lilija Kolinsa) ir apmulsusi, pārtulkojot frāzi, kas uzrakstīta uz tāfeles – "Neizvēlēties ir vēl joprojām izvēlēties". Skolotāja paskaidro, ka pat neizvēlēšanās rada sekas, tāpēc tā joprojām ir izvēle, uz ko Emīlija atbild: "Bet kā mēs zinām, ka izdarām pareizo izvēli?"

Šī ir galvenā tēma "Netflix" gaidāmās trešās sezonas seriāla "Emily In Paris", kuras pirmizrāde notiks 21. decembrī.

2. sezonas noslēgumā Emīlijai bija jāpieņem lēmums – palikt kopā ar savu veco priekšnieci Medlinu vai pievienoties Silvijai viņas jaunajā uzņēmumā. Treileris atklāj, ka Emīlija slepus veic dubultu pienākumu divās mārketinga firmās. Ir redzams, ka viņa mēģina veikt klasisku "Emīlijas gājienu", mēģinot līdzsvarot divus darbus, nevienam no priekšniekiem par to nezinot. Lai kāda būtu izvēle, tu jau zini, ka tā būs piepildīta ar drāmu, modi un daudz jautriem un reizē romantiskiem mirkļiem.

Tas tiesa – seriālā būs aktuāla arī attiecību drāma. Treilerī redzams, ka Emīlija dalās intīmos brīžos gan ar Gabrielu, gan Alfiju, norādot, ka mīlas trīsstūris joprojām ir ļoti aktuāls.

Tātad, esam noskaidrojoši, ka trešajā sezonā Emīlija atradīsies krustcelēs, mēģinot izvēlēties starp romantiskajām un profesionālajām iespējām. Kā viss risināsies? To redzēsim jau drīzumā!

Janvārī "Netflix" apstiprināja, ka pēc gaidāmās trešās sezonas iznākšanas tiks veidota arī seriāla ceturtā sezona.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!