Kino fanu priekam klajā laists Deivida Līča asa sižeta trillera "Bullet Train" treileris, kas sniedz nelielu ieskatu ļoti gaidītajā slepkavu kauju filmā, kurā galvenajās lomās iejūtas Breds Pits un Sandra Bulloka. Kinolenti iedvesmojis vislabāk pārdotais japāņu romāns ar tādu pašu nosaukumu. Stāsta darbība notiek ložu vilcienā, kas dodas no Tokijas uz Morioku, ziņo "Variety".

Reklāmas rullītis iepazīstina ar "Bullet Train" stāstu. Tajā vairāki profesionāli slepkavas satiekas vilciena brauciena laikā, un katrs cenšas izpildīt atšķirīgu uzdevumu. Nepaiet ilgs laiks, līdz slepkavas saprot, ka viņi nav vienīgie slepkavas šajā vilcienā. Un, lai viss kļūtu vēl aizdomīgāks, šķiet, ka viņu individuālie uzdevumi ir saistīti – visiem ticis uzdots atgūt noslēpumainu portfeli. Tas nozīmē, ka slepkavām ir daudz iemeslu neuzticēties saviem kolēģiem un uzskatīt, ka arī viņi var kļūt par mērķi. Un ko profesionāli slepkavas dara, kad jūtas iesprostoti? Tieši tā – viņi darīs visu, lai izdzīvotu.

Iesākumā Pits, šķiet, nelabprāt atgriežas asiņainajā "biznesā", taču Bullokas atveidotā varone pierunā viņu uzņemties šo darbu. "Es domāju, ka tu varētu aizmirst, ko tu dari, lai pelnītu iztiku," viņa teic, uz ko Pita varonis atbild: "Katrā darbā, ko es daru, kāds nomirst. Es vairs neesmu tas puisis." Pēc tam Bulloka draudīgi noteic: "Daži konflikti prasa ieroci."

"Bullet Train" treileris parāda intensīvas un dinamiskas darbību ainas. Kad Pits un viņa konkurenti mēģina paveikt misijas, visi iesaistās brutālās cīņās dažādos vilciena nodalījumos. Taču, pāri visam, varam baudīt arī Pita unikālo humoru.

Pits un Bulloka arīdzan atveido galvenās lomas piedzīvojumu komēdijā "The Lost City", kurā redzēsim arī Čeningu Teitumu. Tā drīzumā nonāks uz ekrāniem. Decembrī "Entertainment Weekly" atklāja, ka abām zvaigznēm bijis viens frizieris, kurš pierunājis Bulloku parādīties filmā "Bullet Train", ja Pits apmaiņā uzņemtos lomu filmā "Lost City". Sākotnēji Bullokas lomu bijis paredzēts atveidot Lady Gagai, kura izstājās no dalības saistībā ar konfliktiem, kas apvij "House of Gucci".

"Bullet Train" kinoteātros nonāks 15. jūlijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!