Foto: Kadrs no video
Ar zvaigžņotu aktieru sarakstu sevi pieteicis kinomākslas darbs "The Devil All the Time", kas ir viens no gaidītākajiem straumēšanas platformas "Netflix" gabaliem. Lai gan šobrīd iespējams ievērtēt tikai nepilnu trīs minūšu garu filmas tīzeri, ļoti iespējams, redzamais jau tagad nepacietīgākajiem kino mīļiem liek tramīgi dīdīties krēslā.

Antonio Kamposa filmas zvaigžņoto aktieru ansambli ievada Toms Holands un Roberts Patinsons, taču viņiem seko ne mazāk skaļi vārdi – Mija Vašikovska, Sebastians Stans, Railija Kīo, Heilija Beneta, Elaiza Skanlena, Bils Skarsgārds un Džeisons Klārks. Stāsta galvenā darbība norisinās Ohaio štatā, vietā ar nosaukumus "Knockemstiff", kur galveno varoņu – sludinātāja, pāra un šerifa – ceļi pamazām un aizvien vairāk krustojas ar Holanda atveidotā zēna Arvina Rasela tēlu.

Filmas notikumi balstīti grāmatā ar tādu pašu nosaukumu. Kinomākslas darbs atklāj tumšu stāstu ar nomāktiem un drūmiem tēliem to epicentrā. "Šī stāsta pamatā ir jautājums – kā un kāpēc cilvēki, kuri atrodas dažādās kartes vietās un kuri pat nav savienojami ar taisni, var savā starpā būt saistīti?!" monotonā balsī vaicāts filmas tīzerī.

Arvina tēvs ir nomiris. Kad viņš atzīst – skaidri zina, ko tēvs izdarījis, skatītājam paveras skats ar Skarsgārda tēlu, kurš brutāli un agresīvi iesviež cilvēka seju dubļos. Drīz pēc tam filmā ienāk arī visi pārējie personāži, kas dažubrīd liek pat zosādai uzmesties. Dzimšanas dienā, saņemot tēva atstāto ieroci, kristīgā puiša dzīve pilnībā sagriežas kājām gaisā. Kā raksta "Vanity fair", Arvins no svētā pārtop par grēcinieku.

Publicēto kadru noslēgumā iespējams dzirdēt Holandu, pār lūpām izdvešot vārdus: "Es negribu darīt to, ko tūdaļ grasos... Bet man tas ir jādara."

Visu pārējo – skaties un vērtē pats!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!