Sašutušajiem Britnijas Spīrsas faniem beidzot labas ziņas: straumēšanas gigants "Netflix" publicējis dokumentālās filmas "Britnija pret Spīrsu" treileri. Pirmizrādi filma piedzīvos 28. septembrī, taču nākamajā dienā notiks Britnijas līdz šim nozīmīgākā tiesas sēde dziedātājas garajā un ieilgušajā juridiskajā cīņā par savu brīvību.

"Netflix" projekts, dokumentālā filma "Britnija pret Spīrsu" ("Britney vs. Spears") tapis vairāk nekā gadu. Filmas režisore ir Erina Lī Karra, un tā atspoguļo dziedātājas cīņu pret tēvu, kuru viņa apsūdzējusi ļaunprātīgā izmantošanā. 2008. gadā viņas tēvu Džeimiju Spīrsu nozīmēja kā Britnijas aizbildni, kuram bija tiesības pārvaldīt visu savas meitas dzīvi finanses, īpašumus un arī būtiskus privātās dzīves jautājumus. Tēvs par dziedātājas aizbildni kļuva pēc viņas šķiršanās, kam sekoja Britnijas nervu sabrukumus. Filma pacels priekškaru dziedātājas dzīves juridiskajiem jautājumiem un ētiskajiem aspektiem.

Tas būs eksplozīvs stāsts par Britnijas dzīves publiskajiem un privātajiem brīvības meklējumiem, ietverot gadiem ilgu izmeklēšanas darbu, ekskluzīvas intervijas un jaunus izmeklēšanas dokumentus. Ir zināms, ka dokumentālajā filmā atklāsies kāda jauna informācija, proti, filmas veidotājiem tika "nopludināts" kāds konfidenciāls dokuments no kāda cilvēka, kurš bijis iesaistīts tiesas sēdē.

View this post on Instagram

A post shared by ELC (@erinleecarr)

Filmas treilerī ir dzirdams audioieraksts no 23. jūnija liecības, kad dziedātāja pirmo reizi publiski vērsās tiesā, apgalvojot, ka ir traumēta: "Es tikai gribu atpakaļ savu dzīvi. Esmu strādājusi visu savu dzīvi, un es šiem cilvēkiem neko neesmu parādā."

"Netflix" nav atklājis, kādi tieši cilvēki parādīsies dokumentālajā filmā, tāpēc nav skaidrs, vai tie būs Spīrsas draugi, ģimene vai, iespējams, kolēģi. Publicētajos attēlos ir redzama dziedātājas bijusī asistente Felicija Kulota.

Foto: AP/Scanpix

Savā pirmajā publiskajā tiesas sēdē, kas notika jūnijā, Spīrsa savu tēvu nosauca par ļaunprātīgu un apgalvoja, ka viņš nodara vairāk ļauna nekā laba. Viņa tāpat apgalvoja, ka viņas tēvs Džeimijs Spīrss kontrolēja viņas īpašumu, karjeru, medicīnisko aprūpi un citus viņas personīgās dzīves aspektus. Tostarp viņa atzina, ka viņai bija liegts precēties un dzemdēt bērnus, jo bija spiesta izmantot kotracepcijas spirāli. Viņa Losandželosas tiesai lūdza tēva varu pār viņu izbeigt: "Es esmu pelnījusi dzīvot." Taču šogad 12. septembrī Spīrsa paziņoja par saderināšanos ar ilggadējo draugu un aktieri Semu Ašghari.

Arīdzan dziedātājas advokāts Rozengarts apsūdzējis Spīrsas tēvu par sava klienta daudzu miljonu bagātības izkliedēšanu un apgalvo, ka tēvs mēģinājis izspiest divus miljonus dolāru no savas meitas īpašuma, apgalvojot, ka pretī sniegs pilnīgu brīvību Britnijai.

View this post on Instagram

A post shared by ELC (@erinleecarr)

Tomēr šī dokumentālā filma nav pirmais uz Spīrsu orientētais projekts. Ir pieejama arī "The New York Times" veidotā dokumentālā filma "Framing Britney Spears". Šī filma skatītājiem un Britnijas faniem izraisījusi neizmērojamas dusmas un naidu pret Džeimiju Spīrsu. Filmā tika apskatītas konservatīvas lietas: #FreeBritney kustība, maldinošs mediju stāstījums, kas popzvaigznei "sekojis" līdzi visas karjeras laikā. Pēcāk Spīrsa apgalvojusi, ka ir apkaunota pēc šīs dokumentālās filmas, tomēr "Netflix" jauno filmu viņa vēl nav komentējusi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!