Spriedzes un adrenalīna entuziasti sarosās klāt trillera "The 355" jaunākais reklāmas rullītis, kas, ļoti iespējams, liks saspringumā pat ieķerties dīvāna malā! Teju trīs minūšu ilgajā treilerī tiek atradīts fenomens piecu sieviešu spiegu komanda, kuru atveido zvaigznes Džesika Česteine, Lupita Ņono, Penelope Krusa, Diāna Krīgere, kā arī Ķīnas vislabāk apmaksātā aktrise Fan Bingbinga. Viņas apvienosies, lai atrādītu mums, kas ir patiešām stipra komanda!

Pasaules spiegošanas trilleris "The 335" seko pa pēdām kādai augstākās klases starptautisko spriegu brigādei, kas apvienojas, lai apturētu būtisku notikumu, kas, visticamāk, varētu mainīt pasauli. Tajā sadarbojas piecas sievietes, izveidojot frakciju ar nosaukumu "335", kas "pamāj ar galvu" sieviešu spiegu pulciņam, kas ir apvienojies Amerikas revolūcijas laikā, vēsta "Variety". Kāds ir iemesls viņu sadarbībai? Viņas cenšas nepieļaut, ka globāla organizācija savā rīcībā pārņem ieroci, kas varētu pasauli novest absolūtā haosā.

Tieši aktrise Česteine izveido labāko sieviešu spiegošanas aģentu komandu no visas pasaules, lai novērstu iespējamo Trešo pasaules karu. Vai viņām tas izdoses?

Jaunākais reklāmas rullītis diži neko neatšķiras ar pirmā "The 355" treilera, tomēr acīgākie skatītāji pamanīs dažas ievērojamas atšķirības, kas pēcāk filmas laikā varētu piesaistīt pastiprinātu auditorijas uzmanību.

Ieskaties filmas pirmajā treilerī, kas iznāca tieši pirms gada:

Lai gan filmas aktieru pulks ir tiešām ievērojams, arī režisors Saimons Krinbergs "nav peļams", kurš scenāriju sarakstījis kopā ar Terēzi Rebeku.

Sieviešu vadītais trilleris "The 355" iznāks gadu vēlāk, nekā tas bija sākotnēji paredzēts, jau 2021. gada 15. janvārī tika plānota filmas pirmizrāde uz lielajiem ekrāniem, taču tas nenotika. Šī brīža plānos ir filmu mums atrādīt 2022. gada 7. janvārī. Līdz filmas pirmizrādes mirklim atlikuši vien trīs mēneši!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!