Mēs visi zinājām, ka šī diena tuvojas! Beidzot ir izlaists dramatiskais "Netflix" karaliskās drāmas "The Crown" tik gaidītās 5. sezonas reklāmas rullītis. Lai gan klips ir šķietami haotisks visos tā izsmalcinātajos veidos, jaunākā sezona attēlos britu ģimenes "visizaicinošāko" laikmetu.

Ir pagājuši gandrīz divi gadi, kopš debitēja "Netflix" drāmas ceturtā sezona, un fani pacietīgi ir gaidījuši, kad uz mazā ekrāna parādīs nākamo karaliskās ģimenes dzīves nodaļu.

Gaidas par "Emmy" balvas godalgotā seriāla atgriešanos pastiprinājās pēc tam, kad 8. septembra vakarā 96 gadu vecumā nomira Lielbritānijas karaliene Elizabete II. Gaidas uz 5. sezonu ir ietekmējusi daudzu faktoru kombinācija: nesenā karalienes Elizabetes II nāve, dalībnieku maiņa un fakts, ka jaunajā sezonā tiks attēloti princeses Diānas dzīves pēdējie gadi. Jā, arī šajā sezonā ir ievērota tradīcija: izvēlēti jauni aktieri, lai atspoguļotu reālās dzīves karaliskos cilvēkus gadu desmitu laikā.

View this post on Instagram

A post shared by Netflix US (@netflix)


Sezona, kas straumēšanas pakalpojumā parādīsies 9. novembrī, sāksies jaunā desmitgadē – deviņdesmitajos gados. "Netflix" ir atklājis, ka šīs sezonas laikā karaliskā ģimene "iespējams, saskarsies ar lielāko izaicinājumu, jo sabiedrība atklāti apšaubīs viņu lomu 90. gadu Lielbritānijā."

Treileris skaidri un gaiši parāda: karaliskā ģimene ir nonākusi krīzes situācijā. Ne viena, bet daudzu iemeslu dēļ! Ne tikai skandāla dēļ par princeses Diānas un prinča Čārlza šķiršanos, bet arī tāpēc, ka pasaule ir dramatiski mainījusies, attīstoties televīzijai un apšaubot monarhijas lomu mūsdienu pasaulē.

Turklāt reklāmas rullītis liek noprast, ka šī sezona būs aizkustinošs veltījums Diānai un tam, cik grūti bija viņas pēdējie mēneši, sākot ar ainām, kurās attēlota nemitīgā paparaci un ziņu kanālu uzmākšanās, un beidzot ar pašu Diānu, kura žēlojas, ka viņai "nekad nav bijusi iespēja". Vienlaikus izskatās, ka šī sezona parādīs, kā Diāna ar zobiem un nagiem cīnījās, lai kaut nedaudz kontrolētu savu stāstījumu.

Kā jau ziņojām, notiek seriāla "The Crown" sestās sezonas filmēšana. Iepriekš "Netflix" bija ziņojis, ka "Kronis" beigsies ar piekto sezonu, taču nu nolemts tā filmēšanu turpināt, lai pastāstītu par karalienes Elizabetes II valdīšanas laiku līdz 2000. gadam.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!