Foto: Vida Press

Vitnijas Hjūstones fani ir dalījušies savās priecīgajās reakcijās par gaidāmās biogrāfiskās filmas "I Wanna Dance with Somebody" pirmo reklāmas rullīti.

Tātad – gada nogalē svētki būs leģendārās dziedātājas Vitnijas Hjūstones faniem, jo tieši uz Ziemassvētkiem gaidāma filma "I Wanna Dance with Somebody", kas vēstīs par viņas nebūt ne vienkāršo dzīvi. Galvenajā lomā redzēsim talantīgo aktrisi Naomi Akiju, kuru lielākā daļa no mums, visticamāk, iepazina "Star Wars: The Rise of Skywalker" laikā.

"No Ņūdžersijas kora meitenes līdz vienai no visu laiku visvairāk pārdotajām un visvairāk apbalvotajām ierakstu māksliniecēm. Skatītāji tiks aizvesti iedvesmojošā, smeldzīgā un tik emocionālā ceļojumā cauri Hjūstones dzīves un karjeras ceļiem," rakstīts oficiālajā filmas aprakstā.

Scenāriju filmai sarakstījis biogrāfisko filmu meistars Entonijs Makārtens, kurš arī sarakstīja 2018. gada Fredija Merkūrija biogrāfisko filmu "Bohemian Rhapsody".

Pēc īsā videoklipa publiskošanas 15. septembrī fani steidza dalīties savos viedokļos sociālajos medijos. Sākotnējās reakcijas ir bijušas pozitīvas, un cilvēki īpaši atzinīgi novērtējuši, kā Akija atdarina Hjūstonas runājošo balsi. "Viņas runājošā balss izklausās gluži kā Vitnijas Hjūstones. Tas ir baisi!" lasāms kāds komentārs.

"Viņa var neizskatīties pēc Vitnijas, bet viņa noteikti runā kā viņa," rakstīja kāds fans.

Citviet daži fani dalījušies cerībās, ka filma tiešām godinās mūžībā aizgājušo "I Have Nothing" dziedātāju.


"Biju nobažījies par to, kā filma tiks izveidota, bet tā izskatās eleganta un vairāk svinīga nekā traģiska," rakstīja kāds iepriekš skeptiski noskaņots fans.

"Kino Kults" ziņo, ka filma Latvija pirmizrādi piedzīvos šī gada 23. decembrī.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!