Foto: AFP/Scanpix/LETA

"Netflix" ir paziņojis, ka vietne kalpos kā mājvieta jaunai dokumentālai filmai par Pamelas Andersones dzīvi. Arī par deviņdesmito gadu seksa simbolu uzskatītā Andersone apstiprinājusi, ka beidzot ir gatava atklāt patieso savas dzīves stāstu. Paziņojums tiek publicēts drīz pēc seriāla "Pam and Tommy" iznākšanas — stāstījuma sērijām, kas atkal aktualizējuši savulaik nopludinātos Andersones un Tomija Lī seksa ierakstus. Bet, kā jau zināms, šī seriāla tapšanā Andersone nemaz nebija iesaistījusies. Lūk, kamēr "Hulu" seriāls tika izveidots bez aktrises līdzdalības vai pat atļaujas, pati Andersone reklamē "Netflix" dokumentālo filmu vietnē ".

Šīs ziņas ir pilnībā apstiprinātas. "Netflix" dokumentālā filma būšot intīma un pilnīga, vēsta "The Guardian".

Paziņojumā teikts: "Mana dzīve. Tūkstoš nepilnību. Miljons pārpratumu. Ļauna, mežonīga un apmaldījusies. Nekā, kādēļ vērts dzīvot. Es varu tevi tikai pārsteigt. Nevis upuris, bet izdzīvojušais. Un dzīvs, lai izstāstītu patieso stāstu."


Topošās dokumentālās filmas, kurai vēl nav nosaukuma, režisors ir Raiens Vaits, kas veidojis arī "Netflix" dokumentāli filmu "The Keepers" un 2019. gada "Ask Dr Ruth".

"Netflix" piebilda "Twitter", ka filma "iezīmēs popkultūras ikonu un saliks faktus pa plauktiņiem, kad viņa atskatīsies uz savu profesionālo pagātni un savu personīgo ceļojumu".

"Hulu" seriāls "Pam and Tommy"

Kā raksta "Entertainment Weekly", Andersone apņēmās nekad neskatīties "Hulu" seriālu, kurā galvenā uzmanība pievērsta aktrises neilgajai laulībai ar Tomiju Lī un viņu seksa ierakstu publiskošanai.

Producents esot sazinājies ar Andersoni par piedalīšanos, taču viņa nebija ieinteresēta. "Es vēlētos kaut tas būtu noticis citādi," sacīja Pamelas atveidotāja – Lilija Džeimsa, piebilstot, ka viņa arī personīgi sazinājās ar Pamelu. "Mans vienīgais nolūks bija rūpēties par stāstu un autentiski atveidot Pamelu."

Bijušās "Baywatch" aktrises tuvinieki apgalvojuši, ka Andersone ir neapmierināta, ka šis projekts vispār pastāv. 2021. gada maijā Kortnija Lava apgalvoja, ka seriāla esamība izraisa Andersonei "sarežģītu traumu". Avots arī pastāstīja "Entertainment Tonight", ka tas bijis ļoti sāpīgi Pamelai un ikvienam, kas viņu mīl.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!