"Universal" ir atklājis pirmo filmas "Fast X" reklāmas klipu – pirmspēdējo daļu savā ilggadējā asa sižeta franšīzē "Fast & Furious", kuru paredzēts izlaist kinoteātros 19. maijā. Vins Dīzels uz "Fast X" reklāmas rullīša pirmizrādes ballīti "L.A. Live" neieradās viens, viņš atveda līdzi arī "Ātrs un bez žēlastības" ģimeni. Mišela Rodrigesa, Tairīss Gibsons, Ludacris bija klātesoši, lai pirmo reizi demonstrētu gandrīz četru minūšu garo treileri. Apskatīsim, ko sagatavojusi viena no visu laiku slavenākajām kino ģimenēm.

Treileris pirmo reizi tika demonstrēts filmas fanu pasākumā, kas notika "L.A. Live", tajā Dīzels teica, ka "Fast X" būs atgriešanās pie franšīzes saknēm, atklājot faniem, ka jaunā filma sniegs viņiem to, ko viņi jau sen bija lūguši: "Mēs vienmēr esam jūs dzirdējuši. Jūs gribējāt atgriezties Losandželosas ielās. Jūs gribējāt atgriezties sacīkstēs. Jūs gribējāt atgriezties pie automašīnām, kas padarīja šo franšīzi tādu, kāda tā ir," sacīja Dīzels pārpildītajā zālē. "Tas atbalsts, ko jūs mums sniedzāt, ļāva mums būt par jūsu ģimeni. Jūs patiešām esat labākie fani, par kuriem jebkura kino sāga varētu vien sapņot," piebilda Dīzels.

Fani visā pasaulē spiedz no laimes par teju četru minūšu garo treileri, jo tas ir garāks nekā vairums dziesmu mūsdienās. Tas tāpēc, ka pēc deviņām filmām sakrājies daudz rādāmā – Vins Dīzels izveidojis ģimeni daudzu misiju un ienaidnieku draudu laikā, taču tagad pagātnes pretinieks ir atgriezies, lai atriebtos. Un viņš nāk pēc visa, kas Vinam Dīzelam ir dārgs. Kas ir šis ienaidnieks? Džeisons Momoa jeb Dante ir viņu jaunākais pretinieks, un izrādās, ka ļaundaris ir saistīts ar 2011. gada "Fast Five". Viņš pēdējos 12 gadus ir pavadījis, izstrādājot atriebības plānu, un ātrajā reklāmkadrā viņš zvēr atriebties Dominika ģimenei par viņa ģimenes un nākotnes nozagšanu.

Nesatraucies – ne viss treileris ir drūms. "Fast X" reklāmas rullītis piedāvā arī ieskatu dažās ballītēs, iekļaujot ģimenes kopā sanākšanā videoklipa sākumā. Bet atkal un atkal Doms mudinās savu ģimeni palikt drošībā – viņš viņus pasargās no pasaules ļaunajiem spēkiem.

"Fast X" treileris skaidri parāda, ka šī daļa, tāpat kā visi franšīzes dalībnieki, būs par ģimeni, jo Doms pārdomā savas bailes zaudēt kādu, ko viņš mīl. Toretto ģimenes patriarham ir daudz ko zaudēt. Bet šoreiz stāsts būs par viņa mazo dēlu Braienu, kurš tiek nolaupīts, kad ar motociklu braucošais Dante (Džeisons Momoa) ierodas pilsētā. Viss mainīsies, kad Doms atklās, ka viņa paša astoņgadīgais dēls ir Dantes atriebības galvenais mērķis.

Jau ziņojām, ka Dīzels uz sarkanā paklāja žurnālam "Variety pastāstīja", ka Roberts Daunijs jaunākais ir viņa sapņu kandidāts nākamajai un it kā pēdējai franšīzes daļai (neko ar Holivudu nevar zināt!). Bet ko spēlētu Daunijs jaunākais? "Pārāk daudz nestāstot par to, kas notiks nākotnē, ir personāžs, kurš ir pretstats Domam, kurš reklamē mākslīgo intelektu, kura plānā ir nākotne ar bezvadītāju automašīnām," sacīja Dīzels. "Ir kāds, kurš uzskata, ka tā ir nākotne, un tas ir tiešā pretrunā ar Toretto mentalitāti." Vairāk par to lasi šajā rakstā!

"Fast X" pirmizrāde kinoteātros notiks 19. maijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!