"Es esmu atriebība," – ar šādiem vārdiem Roberts Patinsons sevi piesaka jaunajā filmā "The Batman", kura uz lielajiem ekrāniem varētu parādīties 2021. gadā. Nupat publicēti pirmie kinomākslas darba kadri, kurus atzinīgi vērtējuši sikspārņa maskā tērptā varoņa fani, vēsta CNN.

Divu minūšu garais video atklāj filmas galveno norises vietu – Gotemu, kurā valda absolūta noziedzība un vardarbība. Un kurš gan cits glābs cilvēci un atrisinās slepkavību mistērijas, ja ne Brūss Veins jeb Betmens? Šajā cīņā Betmenam palīdz arī partneris, policists Džeimss Gordons, kura lomu atveido Džefrijs Raits.

"No tava slepenā drauga… Uzspēlēsim spēli, tikai tu un esi," tīzerī lasa Raita atveidotais Gordons. Šī vēstulīte adresēta tieši Betmenam. Īsais ieskats vērīgākajiem skatītājiem atmiņā atsauc arī citas Betmena filmas – tajā, piemēram, uzmirdz atjaunots Betmobīlis, tāpat tiek piedzīvotas spēcīgas lietusgāzes un pavisam īsi redzama arī Kaķsieviete jeb Zoja Kravica. Zināms, ka vienu no ļaundariem – Pingvīnu – filmā atveidos britu aktieris Kolins Farels.

22. augustā publicētais tīzeris vien pāris dienu laikā apskatīts jau vairāk nekā 12 miljonus reižu. Lai gan sākotnēji plānots filmu izrādīt kinoteātros visā pasaulē, sākot no 2021. gada 25. jūnija, šobrīd pirmizrāde atlikta par dažiem mēnešiem. Provizoriskais datums noteikts 1. oktobrī.

2016. gadā studija "Warner Bros." apstiprināja, ka jaunās Betmena filmas režisors un arī galvenās lomas atveidotājs būs aktieris Bens Afleks, kurš šī supervaroņa tēlā iejuties jau vairākkārt. Savukārt 2017. gada sākumā tapa zināms, ka viņš nolēmis atteikties no Betmena filmas režisēšanas.

Režisora pienākumus no Afleka pārņēma Mets Rīvss, un studija viņam vēlāk arī deva atļauju pašam izraudzīties savu Brūsa Veina jeb Betmena lomas atveidotāju. Kā šīs lomas atveidotājs, Patinsons kļuvis par vēsturē otru jaunāko Betmena atveidotāju. Kristianam Beilam bija tikai 31 gads, kad viņš tika pie Brūsa Veina lomas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!