Animācijas filmu piekritēji un ģimenes ar bērniem var priekā sasist plaukstas, jo "DreamWorks" palaiduši tautiņās filmas "Krūdi 2" ("The Croods: A New Age") treileri, kas sekos pa pēdām multfilmas pirmajai daļai.

Publicētā videorullīša sākumā Emmas Stounas atveidotā varone no jauna iepazīstina ar aizvēsturisko Krūdu ģimeni, kas ir savas perfektās dzīvesvietas meklējumos. Drīz vien viņi atrod idillisku paradīzi, kas atbilst visām viņu vajadzībām, taču skaistajā stāstā ir viena problēma – iecerētajā vietā jau dzīvot Betermenu ģimene.

Betermeni savā pulciņā laipni uzņem Krūdu ģimeni un iepazīstina ar mūsu saprašanai atbilstošo moderno dzīvesveidu. Taču spriedze ar laiku tomēr pieaug. Kad vadzis gatavs lūzt, kopīgs drauds liek ģimenēm apvienot spēkus un savas domstarpības nolikt malā. Un tas viss – laimīgas nākotnes vārdā.

Krūdu ģimenes varoņu balsīs runās iepriekš minētā Stouna, Nikolas Keidžs, Raiens Reinolds, Ketrīna Kīnere un citi. Savukārt Betermanu ģimenes dāmu ieskaņojusi Kellija Marija Trana, kas pārstāv leģendārās "Zvaigžņu karu" kinolentes.

Ja filmas pirmā daļa, kas iznāca 2013. gadā, vairāk aktualizēja ģimenes svarīgumu, turpinājums pievērsīsies kopības jautājumam un komandas darbam. Kā norādījis filmas režisors Džoels Kraufords, "Krūdi 2" var šķist ārkārtīgi jautra komēdija ar piedzīvojumu filmas elementiem, taču patiesībā tas ir stāsts par divām absolūti atšķirīgām ģimenēm, kas saprot – nākotne viņām izskatās gaišāka tikai abām kopā.

Kamēr daudzu šogad ieplānoto filmu pirmizrādes tiek pārceltas uz 2021. gadu, "DreamWorks" spēruši pretēju soli, animācijas kinolenti pie skatītājiem solot nogādāt vēl gada beigās. Kā liecina šī brīža pieejamā informācija Latvijas kinoteātru mājaslapās, uz ekrāniem pie mums "Krūdi 2" varētu parādīties decembra otrajā pusē.

Filmas turpinājuma uzņemšana izvērtusies daudz ilgāk, nekā tas bija plānots, raksta "Variety". Sākotnēji tika plānots to publicēt 2017. gadā, strādājot iepriekšējam veidotāju sastāvam, taču pēcāk "DreamWorks" vairākkārt datumus pārcēla, līdz 2016. gadā paziņoja par pilnīgu atcelšanu. 2017. gadā šīs lēmums tika mainīts un filmas veidošana atkal nolikta dienaskārtības augšgalā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!