Foto: Vida Press

Viens no Džima Halperta labākajiem jokiem aizgājis skatītājiem gar degunu… Taču tikai līdz šim brīdim! Par godu "bāzes vietas" maiņai, klajā laists piecu minūšu garš kulta komēdijseriāla "Ofiss" ("The Office") videorullītis ("cold open"), kurā redzams filmas "Matrikss" iedvesmots jociņš, raksta raidsabiedrība CNN.

2019. gadā amerikāņu televīzijas tīkls "NBC Universal" paziņoja, ka no 2021. gada 1. janvāra seriāls vairs nebūs skatāmas straumēšanas vietnē "Netflix", bet gan tīklam piederošajā "Peacock" platformā. Lai svinētu 2005. gada seriāla "pārvākšanos", čemodānā liekot 201 sērijas, straumēšanas tīkls savā "Twitter" kontā publicēja iepriekš neredzētu iemīļotā komēdijseriāla epizodi.


Publicētajā video redzam Džimu (Džons Krasinskis) un Pemu (Dženna Fišere), pamatīgi izjokojot Dvaitu (Reins Vilsons). Lai plānu izdotos realizēt, viņi darbā iesaista arī apsargu Henku (Hjū Deins), kurš cenšas pārliecināt – Dvaitam dota unikāla iespēja pievienoties slepenai organizācijai, kuras uzdevums ir glābt cilvēci. Viņa lēmums, līdzīgi kā Neo "Matriksā", atkarīgs no tā, kuras krāsas tableti viņš izvēlēsies iedzert. Lieki piebilst, ka Dvaita izvēle pārsteidz teju visus.

Fakts, ka seriāls atgriežas "NBC" paspārnē, dod iespēju parādīt vēl vairāk oriģināli uzņemtā satura, paziņojumā rakstījis producents Gregs Daniels. Viņš atklāj, ka izgrieztos kadrus skatīties vēlreiz ir ļoti aizraujoši.

Astoņu gadu nogrieznī seriālam iznāca deviņas sezonas. Tas ieguva piecas "Emmy" balvas, kā arī "Peabody" apbalvojumu 2006. gadā. Vēstīts, ka straumēšanas platforma "Netflix" tam piešķīra otro dzīvi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!