Foto: Vida Press

Eštons Kačers ir gatavs atgriezties Holivudā, un viņam līdzās ir ideālākais partneris! Zvaigznes pēdējais nozīmīgākais hits bija viņa iznāciens 2014. gada filmā "Annie", un viņš atgriezās ar lomu trillerī "Vengeance". Esam noskaidrojuši, ka viņš šeit ir uz palikšanu, proti, tas nebija vienreizējs projekts, jo nu viņš reklamē savu jaunāko filmu, kas ne tikai atgriež viņu atpakaļ kino pasaulē, bet vēl labāk – atpakaļ romantiskās komēdijas žanrā.

Eštons spēlēs līdzās nevienam citam kā Rīzai Viterspūnai jaunā "Netflix" filmā ar nosaukumu "Your Place or Mine". Abas iemīļotās zvaigznes ķircināja ļoti gaidīto filmu ar klipu "FaceTime" sarunā.

Saruna sākas ar to, ka Rīza jautāja sev raksturīgajā enerģiskajā, sievišķīgajā balsī: "Vai tu esi sajūsmā pastāstīt cilvēkiem par mūsu jauno romantisko komēdiju?"

"That 70's Show" zvaigzne pēc tam parādās atpūšoties uz dīvāna, valkājot beisbola cepuri un sakot: "Ak, jā... to sauc "Your Place or Mine"?"

Tad, lai gan viņiem noteikti patika strādāt kopā, viņš nevarēja nepajautāt: "Jautājums Rīzai, ja tu būtu varējusi uzņemt romantisko komēdiju ar jebkuru kino aktieri no vēstures, kurš tas būtu?", uz ko aktrise pasmējās, it kā atbilde būtu acīmredzama, un paziņoja: "Kerijs Grānts!"

Pēc tam viņa pievienoja sarakstam arī Tomu Henksu un uzdeva tieši tādu pašu jautājumu savam kolēģim, kuram arī bija acīmredzama un ļoti mīļa atbilde. Viņš vienkārši noteica: "Rīza Viterspūna," liekot "Gudrā blondīne" aktrisei acumirklī nosarkt un iesaukties: "Ešton, tas ir tik mīļi! Tā ir burtiski jaukākā lieta, ko tu man esi teicis."

Filmas sižets ir šāds: "Labākie draugi – un totāli pretstati – Debija un Pīters, apmainās mājām un dzīvo tajās nedēļu. Debija, kura Losandželosā meklē stabilu dzīvi kopā ar dēlu, un Pīters, kurš vēlas atpūsties un vienkārši sekot dzīves plūsmai Ņujorkā, drīz vien atklāj, ka tas, ko viņi domāja, ka vēlas, varētu nemaz nebūt tas, kas viņiem patiesībā ir vajadzīgs."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!