Gaidāmajā "Netflix" drāmā "The Unforgivable" aplūkota bijusī krāpniece, kura mēģina atjaunot savu dzīvi pēc 20 gadus ilga cietumsoda. Godalgotā Holivudas aktrise Sandra Buloka ir tā, kura filmā atveido šo sievieti, kura izmisīgi meklē atsvešinātu ģimenes locekli no savas dzīves pirms cietuma. Vai viņu sabiedrība spēs atkal no jauna pieņemt?

Kinoakadēmijas balvu ieguvusī aktrise (57) atveido galveno lomu jaunajā drāmā "The Unforgivable", kuras pirmizrāde vietnē "Netflix" būs jau šoruden. Buloka atveido Rūtu Sleiteri, sievieti, kura izmisīgi vēlas satikties ar savu jaunāko māsu Keitiju, kuru viņa nav redzējusi kopš viņa tika apcietināta pirms 20 gadiem, ziņo portāls "The Hollywood Reporter".

Filmas oficiālajā aprakstā teikts: "Atbrīvota no cietuma pēc soda izciešanas par vardarbīgu noziegumu, Rūta Sleitere (Buloka) atkal nonāk sabiedrībā, kas atsakās piedot viņas pagātni. Viņa saskarās ar atstumšanu no vietas, kuru viņa kādreiz sauca par mājām. Viņas vienīgā cerība ir atsvešinātās jaunākās māsas atrašana, kuru viņa bija spiesta pamest."

Pieejamajā treilerī Rūta saņem zvanu cietumā tieši pirms viņas atbrīvošanas. Kad viņa paceļ klausuli, balss viņai saka: "Tu samaksāsi par to, ko izdarīji." Lai gan treilerī netiek runāts par Rūtas vardarbīgo noziegumu, viņa saka, ka viss, ko viņa izdarīja, bija tīšs, nevis nelaimes gadījums. Aktrises Violas Deivisas varonis atklāj, ka Rūta "aukstasinīgi kādu nogalināja", savukārt aktiera Roba Morgana varonis vēlāk treilerī Rūtu sauc par "policista slepkavu".

Pēc 20 bez māsas pavadītiem gadiem Rūta joprojām nespēj atraisīt domas par viņu, vienā brīdī treilerī sakot: "Es visu laiku domāju, kā viņa izskatās, par ko viņa ir kļuvusi," vēlāk uzstājot: "Es nepadošos par Keitiju!"

Buloka pagājušajā mēnesī izdevumam "Entertainment Weekly" stāstīja, ka viņas varone filmā pastrādāja "diezgan šausmīgu noziegumu", paskaidrojot: "Ir vairāki cilvēki, kuru dzīvi ietekmēja viņas pastrādātais noziegums, tas saistāms ar lielu naidu, dusmām, rūgtumu un bēdām."

Viņa piebilda: "Viņa tikai vēlas atrast šo vienu cilvēku, vienīgo ģimeni, kas viņai bija, pirms viņa tika apcietināta, un Rūta turpina jautāt sev: "Kāpēc tu to nevari palaist? Šis ģimenes loceklis bija traumatizēts dēļ tā, ko es izdarīju. Beidz sāpināt šo cilvēku atkal un atkal!"

Filmā piedalās arī Džons Berntāls, Vincents D'Onofrio, Viola Deivisa, Ričards Tomass, Linda Emonda, Eilinga Fransiosi un Robs Morgans. Buloka darbu ar šiem aktieriem raksturo kā "smieklīgu un savtīgi izdevīgu".

Filmēšana sākās jau 2020. gada sākumā, taču pandēmija to apturēja. "Mēs sākām filmēt 2020. gada februārī, un tad, kā mēs visi zinām, marta vidū pasaule apgriezās kājām gaisā," stāsta režisore Nora Fingšeida. "Mēs atgriezāmies septembrī, un, protams, kad filmējām otro pusi, filmēšana bija kardināli atšķirīgāka. Mums bija jābūt ļoti, ļoti uzmanīgiem! Mans lielākais izaicinājums bija: kā mēs varam likt tai darboties tā, lai vēlāk, skatoties filmu, jūs nedomātu: ak, pagaidiet, tas bija pirms Covid un tagad tas ir pēc Covid? Vai, ak, ir vasara un tagad jau ir ziema, jo mēs filmējām Kanādā, kur ir ļoti izteiktas sezonas. Tas tiešām bija papildus izaicinājums!"

Filmas "The Unforgivable" pirmizrāde straumēšana pakalpojumā "Netflix"" sāksies 10. decembrī.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!