Foto: Vida Press

Izskatās, ka "The Office" fani ir sagaidījuši ilgi gaidīto atkalapvienošanos. Nu ne gluži, bet iemīļotie aktieri atkal būs redzami kopdarbā. Saskaņā ar "Deadline" "Zelta globusa" ieguvējs Stīvs Kerels oficiāli pieteicies filmēties kopā ar Raienu Reinoldsu topošajā "Paramount Pictures" fantāzijas komēdijā "If". Projekts iezīmē Kerela un režisora ​​Džona Krasinska atkalapvienošanos astoņus gadus pēc tam, kad telekanāls NBC pēc populārā komēdijseriāla "The Office" devītās sezonas pārtrauca tā uzņemšanu.

Plašāka informācija par "If" stāstu netiek atklāta, bet zināms, ka stāsta pamatā ir Krasinska sākotnējā ideja par bērna ceļojumu, lai no jauna atklātu šī bērna iztēli. Krasinskis režisēs, rakstīs un producēs oriģinālo filmu ar savas kompānijas "Sunday Night" starpniecību.

Projekts tiek izstrādāts kopš 2019. gada. "Paramount Pictures" tiesības uz šo projektu ieguva sacensībā ar vairākām citām studijām.

Krasinskis dalījās savā sajūsmā sociālajos tīklos, rakstot: "Ak, ja es kādu dienu varētu apvienot savu sapņu aktieru sastāvu..." Kas liek noprast, ka šajā filmā viņš ir sakomplektējis (viņaprāt) labāko aktieru plejādi.

Tāpat viņš dalījās kolāžā ar aktieru, tostarp Kerela, Raiena Reinoldsa, "Emmy" balvas ieguvējas aktrises Fēbes Voleres-Bridžas ("Indiana Jones 5"), "Harija Potera" Fionas Šovas, Keilijas Flemingas, Alana Kima un Luisa Goseta fotogrāfijām.

Šobrīd pieejamā informācija liecina, ka filmas pirmizrāde plānota 2023. gada 17. novembrī.

Lai gan "If" atzīmēs Kerela un Krasinska pirmo profesionālo sadarbību kopš "The Office", 2020. gadā Covid-19 pandēmijas laikā abi virtuāli apvienojās video tērzēšanas laikā, lai atzīmētu seriāla 15. gadadienu Krasinska "YouTube" šovā "Some Good News".

Atskatoties uz kopā pavadīto laiku, Kerels sacīja Krasinskim: "Dažas no visjautrākajām atmiņām, personīgi vai profesionāli, ir saistītas ar šo seriālu."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!