Valentīndiena vairs nav aiz kalniem, un to "Netflix" piedāvās pavadīt romantiskas jauniešu komēdijas skavās. 12. februārī straumēšanas platformā nonāks trešā iepriekš milzīgu popularitāti iemantojušās filmas "To All The Boys I Loved Before" trešā daļa "To All the Boys: Always and Forever", ar kuru Pītera un Laras Džīnas mīlasstāsts noslēgsies – vismaz uz ekrāniem.

Komēdijas pirmā daļa skatītāju vērtējumam tika nodota 2018. gadā, iepazīstinot ar Lanas Kondoras atveidoto Laru Džīnu Koveju un Noa Sentineo varoni Pīteru Kavinski. Ja pirmajā filmā viņi iepazīstas un iemīlas, bet otrajā – saskaras ar kārdinājumu mesties citu šarmantu vienaudžu apskāvienos, trešā stāstīs par nākotnes izvēlēm un iespējamu kopdzīvi arī pēc vidusskolas absolvēšanas.

Teju trīs minūšu garais tīzeris dod iespēju īsi atsvaidzināt atmiņu par zīmīgākajiem notikumiem no iepriekšējām filmām, tādējādi ievadot arī turpmāko stāstu. Videorullītī uzzinām, ka Lara Džīna ar ģimeni dosies atvaļinājumā uz Dienvidkoreju, kuram sekos ilgi gaidītā gatavošanās izlaidumam un arī pati ballīte. Pēc diplomu likšanas kabatā Pīters un Lara Džīna nolēmuši kopā mācīties Stenfrodas Universitātē, taču lieliskais plāns draud sabrukt, kad jaunā meitene sāk apšaubīt, vai tiešām to vēlas.

Lara Džīna iemīlēsies Ņujorkā. "Es tiešām sevi varu iedomāties šeit," viņa teic Pīteram, kurš apzinās negaidītā pavērsiena iespējamās sekas. "Mēs abi zinām, ko trīs tūkstoši jūdžu [aptuveni pieci tūkstoši kilometru – red.] nodarīs mūsu attiecībām," viņš atbild. "Vai pēc 20 gadiem es atskatīšos un nedomāšu, ka pieļāvu kļūdu?" Lara Džīna retoriski vaicā.

Populārā jauniešu auditorijai mērķētā filma balstīta Dženijas Hanas darbā "Always and Forever, Lara Jean", un tajā redzēsim arī Rosu Baltleru, Džonu Korbetu, Madeleinu Artūru un citus. Kādiem varbūt pārāk naiva un cukurota, taču romantisko filmu un tieši šīs franšīzes cienītājiem – īsts saldēdiens!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!