Visiem labi zināms, ka realitātē peles visu mūžu mūk no kaķiem, taču, ja tas jāvizualizē dzīvē, nereti ar pirkstu tiek norādīts Toma un Džerija virzienā. Nu jau leģendāru statusu iemantojušie multfilmas tēli pavisam jaunā versijā 2021. gadā atgriezīsies uz lielajiem ekrāniem, bet, kas interesanti, šo kinolenti var saukt par animācijas un absolūtu realitāti atspoguļojošas filmas hibrīdu, vēsta "The Hollywood Reporter".

Kamēr galvenie varoņi savu izskatu nav mainījuši – viņi aizvien saglabā savu animēto tēlu, pārējā vide gan kļuvusi daudz reālāka. Filmu studijas "Warner Bros." publicētais vairāk nekā divu minūšu garais videorullītis atklāj, ka mazajiem un lielajiem skatītāji būs iespēja kopā ar abiem blēņdariem doties uz sapņu pilsētu Ņujorku. Galvenie notikumi norisināsies kādā smalkā viesnīcā, kurā plānotas gadsimta grandiozākās kāzas. Viesnīcā abi varoņi sastapsies ar Hlojas Greisas Morecas atveidoto personāžu, kuras dienaskārtībā ietilpst ne tikai kāzu organizēšana, bet arī pelēna Džerija padzīšana no naktsmītnes sienām. Protams, šajā darbiņā palīdzīgu roku sniedz Toms, kurš labprāt tiktu vaļā no senā nedrauga. Vai šoreiz kāds no viņa plāniem beidzot izdosies? Līdz atbildei vēl nedaudz jāpaciešas.

Kopā ar Morecu filmā redzēsim arī Maiklu Penju, Robu Delaniju, Kolinu Džostu un "Paģiru" franšīzē popularitāti guvušo Kenu Jongu. Filmas režisora krēslā sēdies Tims Storijs, bet producējis Kriss Defarija. Arī šī kinolente pieturējusies pie sākotnējā pieņēmuma, ka Toms un Džerijs nerunā cilvēkiem saprotamā valodā, kas atvieglos tās ierunāšanas procesu.

Ņemot vērā šīs kinolentes hibrīdu modeli, apvienojot aktieru tēlojumu un animētiem tēliem, arī skatītāju reakcijas uz publicēto tīzeri ir ļoti dažādas. Kamēr vieni uzskata, ka šāds variants pilnībā sabojā klasisko multfilmu, citiem šķiet, ka beidzot radīta šāda tipa filma, kas neizskatās kā no citas dimensijas.

Ar Toma un Džerija tēliem pasauli iepazīstināja Viljams Hanna un Džozefs Barbera. Pirmo reizi draiskulīgais pelēns un vienmēr rosībā esošais kaķis sevi pieteica pagājušā gadsimta 40. gados. Līdz šim brīdim radītas vairāk nekā 160 animētās īsfilmiņas, televīzijas seriāli un kinofilmas, kurām ir saistība ar Toma un Džerija tēliem, norāda "Variety".

Kas interesanti, 2004. gadā tieši filmas par Tomu un Džeriju atzītas par multiplikācijas filmām, kuras bērnībā visvairāk iemīļojuši mūsdienu pieaugušie.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!